Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

OOTD – MARIMEKON RIIMU UNIKKO-MEKKO VENICE BEACHILLA

Mekko Dress – Marimekko (XXL) // Korvikset – Earrings Forever 21 // Laukku – Bag Top Shop // Sandals Birkenstock (40) 

Kotona ollaan taas ja onpa pari viimeistä päivää mennyt aika tuntuvan jetlagin kourissa. Aika kova kieltämättä tuo 10h aikaero! Saavuttiin siis maanantai-iltana Suomeen ja sinniteltiin ysiin saakka hereillä (torkahtelin tosin mm. saunassa, en nimittäin oikein saanut koneessa kunnolla nukuttua), jonka jälkeen siirryttiin yöunille. Tiistai meni laukkuja purkaessa ja työhommia järjestellessä ja eilen oli ohjelmassa paluu arkeen aamun verikokeiden muodossa. Juuri lääkäri äsken soitteli verikokeiden tuloksista ja maksa-arvot ovat onneksi nyt hyvät. Juuri ennen reissuahan minulla oli kääntyneet kortisonin vähentämisen myötä taas maksa-arvot nousuun, joten aloitettiin Azamunin rinnalle budesodini nimeltään Entocort ja se onneksi näyttäisi toimivan. Pari päivää olinkin nyt jännitellyt, että pureeko tuo budesodini ollenkaan, vai joudutaanko palaamaan takaisin Prednisoloniin. Hyvä siis näin.

Postasin tämän yllä olevissa kuvissa olevan asun Instaani tuossa pari viikkoa sitten ja sain monta kyselyä sekä mekosta, etenkin sen mallista, että tuosta laukusta. Mekon ostin viime kesänä Marimekosta ja kyseessä on siis Riimu Unikko-mekko, jota on tälläkin hetkellä myynnissä, tosin eri värisenä. Minulla on tästä koko XXL ja tämä on siis 100% viskoosia, eli esim. helteellä tosi miellyttävä päällä. Näin rennosti asustettuna toimi oikein hyvin kaupungilla, tai oikeastaan tuolla Venice Beachin rannalla, mutta toki sopii oikein hyvin juhlavampaankin tilaisuuteen. Äärimmäisen monikäyttöinen mekko siis. Laukku taas on viime kesäkuun Lontoon reissun ostos Top Shopista ja kulki mukana jo koko viime kesän. Ilmeisesti jatkan samalla hyväksi havaitulla linjalla myös tänä kesänä.

Kesästä puheen ollen, aivan hullua että tuo meidän reissu on nyt ohi ja kohta on jo oikeasti täälläkin kesä! Varsinaisia kesäsuunnitelmia ei olla vielä ehditty miettimään, mutta elokuun alkuun on taas ostettu Matin kanssa lennot Berliiniin (mainitsinkohan jo tästä täällä?). Olivat 77€ henkilö Finnairilla, joten oli pakko tarttua tarjoukseen. Lisäksi toivon hyviä mökkeilykelejä täksikin kesäksi! Tänä kesänä en välttämättä lomaile ollenkaan, mutta onneksi pystyn tekemään töitäni vaikkapa sieltä laiturin nokasta. Koirat ovat muuten saaneet viettää mökkielämää huomenna jo neljä viikkoa ja vanhempani tulevatkin viikonlopuksi tänne meille Veikkolaan. Tarkoituksena on viettää vähän äitienpäiviä ja tietysti muutenkin aikaa perheen kesken. Ja mitä parasta, meidän ei tarvitse lähteä huomenna koirienhakureissulle Savoon! Sen verran vielä tuo aikaero painaa, että mieluusti ei liikahda kotoa hetkeen yhtään mihinkään. 😉

4+

4 Comment

 1. Susaanna says: Vastaa

  Mekko on kyllä ihana! Olisiko mitenkään mahdollista tietää, paljonko on mekon mitta kainalosta kainaloon? Marimekon chatista ei tietoa saanut enkä oikein uskalla tilata vielä, koska saattaapi olla nafti mulle.

  Mutta mekko sopii sulle hienosti ja oli kivoja kuvia reissustanne ed. postauksessa!

  0
 2. Sä käsitykseni mukaan reissailet lentäen aika säännöllisesti – koetko asiasta ilmastoahdistusta tai oletko ylipäänsä harkinnut lentämisen vähentämistä? Olisi kiinnostavaa lukea jossain postauksessa ylipäänsä sun ajatuksia ympäristöstä, kuluttamisesta ja ilmastonmuutoksesta. Jotenkin tässä blogissa ja Instagramissa on usein tosi paljon kuluttamiseen (uuden hankkimiseen ja saamiseen) liittyvää sisältöä, niin olisi kiva tietää, mietitkö näitä asioita esimerkiksi yhteistyökuvioissa ja onko sun suhde tavaroihin ja kuluttamiseen muuttunut vaikka parin viime vuoden aikana.

  0
  1. PlusMimmi says: Vastaa

   Heippa Miimu! Koen toki ilmastoahdistusta ja minulla (kuten monella muullakin vaikuttajalla) on lentäminen vähentynyt reippaanlaisesti viime aikoina. Edellisen kerran olen ennen tätä reissua lentänyt lomalle Berliiniin viime elokuussa ja yhden työreissun Tukholmaan lokakuussa, joka minun edellisellä reissailutahdillani on todella vähän (ennen saatoin lentää kerran kuussa). En tiedä, oletko viime aikoina seuraillut kuinka paljon blogiani tai kanaviani, mutta minähän olin tosiaan ennen tätä Amerikan matkaa 100 päivää, eli koko kevään ”ostolakossa” koskien vaatteita, asusteita ja kosmetiikkaa. Suhde kuluttamiseen on ehdottomasti muuttunut viime vuosina ja myös siksi esim. asukuvat ovat jääneet vähäiselle huomiolla viimeisen puolen vuoden aikana. En ota useinkaan nykyään vastaan vaatteita ja tuotteita muuta kun tarpeeseen, vaikka usein tarjolla niitä olisi vaikka kuinka (mm. SOKOS-asujen vaatteet olivat lainassa). Huomaan, että kun jaan kuvan (oli päälläni sitten mitä tahansa) esim. Instastoorissa, saan samantien monta yksityisviestiä että mistä mikäkin vaatteeni on ja usein vastaankin että sieltä ja sieltä, mutta jo kolme vuotta vanha (parhaimmillaan reissullani eräs uikkari oli 6 vuotta vanha). Suoraan sanottuna kipuilen tällä hetkellä paljonkin asian kanssa, sillä en haluaisi kannustaa seuraajiani ”turhaan” ostamiseen, mutta esim. pukeutumistani seurataan kovinkin tarkkaan ja siitä inspiroidutaan. Toivon, että myös seuraajani osaavat olla kriittisiä oman kuluttamisensa suhteen. 🙂

   0
 3. Hei,

  Oletko pessyt mekkoa, pitikö muotonsa hyvin? Minulla ikäviä kokemuksia toisesta Marimekon viskoosimekosta, joka kutistui todella paljon pesussa. Tämä mekko kuitenkin toivelistalla, upea!

  0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM