Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

MUKAVIA HETKIÄ PUHELIMEN SYÖVEREISTÄ

Taas näitä puhelimen syövereihin tallentuneita hetkiä viime viikoilta. Olen ehtinyt Helsinki-palaverien ja työjuttujen lisäksi Isolla Kirkolla myös blogitapahtumiin, kuten tsekkaamaan Hemtexin kevättä (aivan ihania nuo trooppiset kuosit), NYXin Can’t Stop Won’t Stop-meikkivoidelanseeraukseen (tuo meikkivoide on muuten tosi hyvä, mutta minulla on siitä tällä hetkellä väärä sävy, sillä omani oli tuolla tapahtumassa loppu, mutta vitsit että onkin mahtavaa, että sävyjä on tarjolla niin paljon!), Diego Dalla Palman ratikka-aamiaiselle (loistava konsepti, syötiin aamiaista ja ajeltiin ratikalla Helsingissä ympäriinsä), erään maahantuojan tupareihin, sekä ottamaan osaa luonnonkosmetiikkapäivään. Lisäksi olen ollut yötä Pepillä ja Peppi myös meillä Veikkolassa sekä viettänyt yhden viikonlopun Savossa vanhan kotikodin ullakkoa eli möntöstä läpikäyden (kuvassa muuten meikäläisen ekaluokan reppu) ja veljentytön kanssa leikkien.

Viime viikolla istuin Simon penkissä Noir Conseptissa viitisen tuntia, kun vaalennettiin pitkästä aikaa minun hiukset ihan kunnolla. Edellisestä kerrasta onkin jo pari vuotta, eli on kyllä tosi mukavaa vaihtelua olla välillä blondi, vaikka kovasti himottelin myös sen kuparin perään. Tultiin kuitenkin siihen tulokseen, että vaaleasta on sitten helppo siirtyä jossain vaiheessa siihen. Olen myös flunssaillut (onneksi ilman kuumetta, mutta muuten on kyllä tauti sitkeässä, nenä nimittäin tukkoilee/vuotaa edelleen!) ja lisäksi ollaan käyty eräänä iltana jauhelihakeitolla anoppilassa ja viime sunnuntaina Kattilahallin kirppiksellä myymässä vaihteeksi Matin kamppeita (porukkaa oli paikalla aivan hulluna, voin suositella, tavara liikkui oikein kivasti!). Olen myös rampannut taas verikokeissa, ottamassa tänään pneumokokkirokotteen (koko käsi on tästä hyvästä parhaillaan kipeänä) ja myös psykiatrisen sairaanhoitajan vastaanotolla taas keskustelemassa. Eikä tietenkään unohdeta noita 1,5 litran Muumi-limuja, jotka tällä viikolla kaupasta bongattiin ja jotka ollaan jo korkattu (tuo uusi mustikka-vadelma ei kyllä voita tuota perinteistä metsämansikkaa). Huomenna ohjelmassa on käydä läpi vielä kirppiskamppeita sunnuntain plussakirppistä varten (kai pääset paikalle, myynnissä on taas paljon vaatteita!) ja lauantaina menenkin jo illasta Pepin luo yöksi, jotta olen sitten sunnuntaina jo ajoissa valmiina myyntipuuhiin. Toivottavasti siis sunnuntaina nähdään kirppiksellä!

2+

2 Comment

 1. Hei!

  Kommentoin ja kysyn tätä asiaa nyt tässä, kun eilen tuli kaverin kanssa tämä juttu puheeksi enkä äkkiseltään keksinyt muita ”vaikuttajia” tällaiseen asiaan kuin sinut 😀 Olen siis aikanaan More to Lovea lukenut ja siitä muistuit mieleen vaikken nykyään blogeja yms. seuraakaan.

  Mutta asiaan: Oletko mahdollisesti jo postannut tai ajatellut postaavasi H&M:n pluskokojen poistumisesta kaupoista? Ihmeteltiin kaverin kanssa näiden osastojen häviämistä ja pienellä googlettelulla selvisi, että H&M on poistanut suurimmasta osasta ellei jopa jo kaikista pluskoon vaatteet ja niitä saa vain netistä. Selityksenä oli H&M:n tarjonta on laajentunut meikkeihin, koruihin ja sisutustavaroihin joten pluskoon vaatteille ei ole enää tilaa.

  Omasta mielestäni vähän hämmentävää, kun kuitenkin plusmuodin markkinat ovat kuitenkin kasvaneet viime vuosina. Kaverini myös huomioi, ettei H&M kotiin tulevissa kuvastoissa ole koskaan esillä pluskoon vaatteita… Eli ajatuksia tästä?

  0
  1. PlusMimmi says: Vastaa

   Moi Taija, joo itse asiassa mainitsin jo viime syksynä, että H&M laajentaa kokojaan ”normimalliston” puolella ja jatkossa joitan vaatteita on ainakin 50 kokoon saakka (http://www.plusmimmi.com/2018/09/noin-viikon-kuulumiset). Tämä taitaa olla se yleinen linjaus, johon moni brändi on vähitellen muuttumassa. Tuosta plussaosastojen poistumisesta myymälöistä en ole ollut tietoinen, sillä tosi harvoin itse asiassa shoppailen vaatteita H&M:ltä (liikkeestä tai netistä), joten en ole pannut asiaa merkille. Harmittavaltahan tuo kuulostaa, mutta jossain vaiheessa oli se tilanne, että esim. Helsingin keskustan Forumissa ei ollut H&M:llä plussaosastoa ollenkaan ja sitten se kuitenkin palasi sinne jonkun ajan kuluttua, eli tilanteet muuttuu ja varmasti myös kysyntä vaikuttaa asiaan. 🙂 Samoin tuota H&M:n kuvastoa en ole lukenut vuosiin (eikä sitä minulle tule), joten en valitettavasti osaa ottaa sen osalta kantaa asiaan.

   0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM