Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

KOIRANPENTUTERAPIAA

Hieman koiranpentuterapiaa tämän kymmenen viikkoisen ja kahdeksan kiloisen söpöliinin muodossa tähän maanantaihin, olkaapa hyvä! Ystäväperheemme uusin tulokas amerikanbulldoggipentu Isla kävi meillä viime viikolla ihmettelemässä mopseja (ja retuuttamassa myös vähän näitä poskista superterävillä naskalihampaillaan). Parin tunnin leikkimisen ja tutkimisen jälkeen tyyppi simahti meidän sohvaan ja kyllä oli meilläkin melko väsynyttä porukkaa tuon vierailun jälkeen. Isla kyllä niin suloinen tyyppi, joka ensi kerralla todennäköisesti on jo reippaasti suurempi, sen verran äkkiä nuo amerikanbulldogpennut kasvaa. Saapa nähdä mitä mopsit sitten tuumaavat, kun leikkikaveriksi saapuukin vähän suurempi kaveri! En ehkä kestä noita pennun kroppaan nähden ylisuuria tassuja ja etenkään tuota kaljua vauvamasua! 😍 Pakko myöntää, että iski taas aika kova koiranpentukuume, kun pääsi taas pitkästä aikaa nuuskuttelemaan ja paijailemaan pentukoiraa. Koiranpentuterapiaa voin suositella lämpimästi kyllä ihan jokaiselle, auttaa akuutisti kaikenlaiseen ahdistukseen ja parantaa päivää varmuudella noin 100%.

6+

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM