Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

RAUHALLISTA JOULUA!

Rauhallista joulua!

Me päästiin kuin päästiinkin viettämään joulua pariksi päiväksi Savoon ja täällä ollaankin vietetty aikaa nyt perheen kesken. Tänään illalla olisi tarkoitus ajella takaisin kotiin etelään ja huomenna tapaninpäivänä on ohjelmassa vähän lisää joulunviettoa Matin vanhemmilla Nummelassa.

Tämä tämän vuoden perinteinen joulukorttikuva mopseista napattiin jo 8.12., kun olin viikonlopun kotilomalla sairaalasta, pieni lumipeite oli satanut edellisenä yönä ja koirat olivat lähdössä tuona samana päivänä Savoon. Alkoi tietysti satamaan vielä vettä ja siellä me sitten vesisateessa yritettiin saada tästä kaksikosta jonkunlainen korttikelpoinen otos napattua. Tämä on kyllä erittäin tyypillinen asetelma, Jykä poseeraa nätisti kaikessa rauhassa ja Pike on jo huomannut jossain kilometrin päässä menevän auton tms. ja on jo valmiina sinkaisemaan perään… Niin perus! 😆

10+

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM