Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

VIIMEISIN -BLOGIHAASTE

Viimeisin viesti

Minulta vai minulle? No minulta viesti ”Päästään taas koristelemaan pipareita” Whatsapp-ryhmään, johon kuuluu mieheni lisäksi siskoni ja hänen mies. Ja vastaanotettuna taas ”Muista nauttia” siskoni mieheltä tuohon samaiseen ryhmään. Tähän liittyy Matin ensin lähettämä kuva Dr. Oetker-kassista ja eräs meidän inside-juttu, joka ei nyt ihan ehkä tällä vielä avautunut, mutta josta revitään porukalla huumoria suhteellisen usein.

Viimeisin ruoka

Söin juuri hieman äsken kotiin tultuani eilen illalla kokattua lihapullapeltiä, jota jäi itse asiassa vielä huomisellekin. Ja mistäpä muualta ohje on taas bongattu kun lempparistani K-Ruoka applikaatiosta, josta siis tallentelen ja selailen aina erilaisia reseptejä. Tosin tällä kertaa piti jättää ohjeesta mm. punasipulit, ruusukaalit ja pestot pois näiden minun sappivaivojen takia (laitettiin kyllä parsakaalia tilalle), eli tehtiin tästä hieman riisuttu versio ja hyvältä maistui.

Viimeisin itku

En ole tainnut itkeä hetkeen oikein kunnolla? Varmaan viimeisin kyynel on vierähtänyt jotain tv-sarjaa tai leffaa katsellessa.

Viimeisin nauru 

Nauroin äsken ääneen näille Facebookista bongaamilleni menkkameemeille. Aivan huikeita! 😆 Sitä ennen nauroin naurettiin porukalla minulle tuossa pari tuntia sitten palaverissa, kun olin sotkenut lahjakkaasti päivämäärät ja menossa yhtiin juhliin tyytyväisenä vasta ylihuomenna, kun juhlat ovatkin jo huomenna. Moneen otteeseen puhuin lauantain juhlista ja porukka ihmetteli että mitä oikein horisen. No jääpä niihin kekkereihin tällä kertaa menemättä, mutta onneksi tämä kävi ilmi jo nyt eikä vasta lauantaina, kun olisin tullut paikalle tapaamiseen juhlien teeman mukaan pynttäytyneenä…

Viimeisin hermostuminen

Lasketaanko koirille hermostumiset? Kun vietän kotitoimistossa aikaa noiden kahden kanssa useamman päivän viikossa, niin ne ihan tahallaan ärsyttää minua jopa useamman kerran päivässä. Jos koiria ei lasketa, niin pientä sanaharkkaa taisi tulla viimeksi eilen kun Matti oli ostamassa Halloween-karkkeja Nummelassa ja ei meinannut millään löytää niitä mistään, eikä ketään keneltä kysyä asiasta… Hänhän lopulta meni sitten toiseen kauppaan ostoksille ja onneksi meni, koska meillä kävi illasta kolme eri porukkaa eilen keppostelemassa.

Viimeisin ostos

Ostin tänään Kippo-ravintolasta Forumista itselleni täytetyn leivän. Jotain muuta kun ruokaa taas ostin viimeksi maanantaina Ikeasta. Kts. alempi kohta!

Viimeisin muutos sisustuksessa

Kävin tosiaan maanantain Jorvi-reissun jälkeen Espoon Ikeassa, ennen kun hyppäsin siitä kotiin vievään bussiin ja mukaan tarttui mm. muutamia joulujuttuja ja kynttilöitä, jotka lasken kyllä vahvasti sisustustuotteiksi. Kynttilöitä onkin polteltu meillä jo ahkerasti. Niin ja pari viikkoa sittenhän ostin kotiin niitä viherkasveja, jotka taitavat vielä porskuttaa toistaiseksi suht hengissä!

Viimeisin lukemani blogiteksti

Eilen kävin Yes Dear-blogissa ihmettelemässä, olisiko Pauliina postannut, mutta eipä tuo ollut. 😀 Sitä ennen taisin naureskella Saran Miksi-postaukselle ja erityisesti Lola Odusoga-nimiselle kääpiöhamsterille.

Viimeisin suunnitelma

Eiköhän tämä viime maanantaina Jorvissa sovittu suunnitelma sappirakonpoisto-operaation suhteen taida olla tällä hetkellä eniten pinnalla. Menen siis näillä näkymin vielä 19.11. magneettikuvaan ja sitten tapaamaan anestesialääkäriä. Hieman hämmentää, että onko tuo magneettikuva nyt ihan välttämätön, kun kerran sappirakko ollaan leikkaamassa pois joka tapauksessa, mutta niin se lääkäri vaan haluaa tämän kanssa edetä. Luotan tässä asiassa ammattilaisiin!

6+

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM