Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

30 KYSYMYSTÄ JA VASTAUSTA

Avioliittoja – Parhaillaan avioliitossa ja kohta tätä lystiä on takana jo kaksi vuotta!

Kihloissa – Ainoastaan kerran ja saman tyypin kanssa, jonka vaimo nykyään olen.

Lapsia – Ei ole, mutta Matin kanssa molemmat kyllä haluttaisiin lapsia.

Lemmikkejä – Kaksi mopsia Jykä (7) ja Pike (2). Meillä on ollut perheessä koira siitä saakka kun olin 6-vuotias, mutta Jykä on vasta ensimmäinen ”oma” koirani.

Tatuointeja – Ei yhtään. Olen harkinnut tatuoinnin ottamista useampaan otteeseen, mutta en oikeastaan viimeiseen kymmeneen vuoteen. Nykyään olen todella tyytyväinen, etten ole ottanut koskaan tatuointia.

Lävistyksiä – Korvissa sekä kielessä. Kielikoru minulla on ollut 17-vuotiaasta saakka, eli aika pitkään. En tosin muista koko korun olemassaoloa arjessani millään tavalla.

Muuttoja – Ensimmäisen kerran olen muuttanut 100m talosta toiseen 6-vuotiaana, kun remontoitiin meille viereinen talo pihapiiristä. Kotoa pois Kuopioon kimppakämppään taas muutin 16-vuotiaana, josta Helsinkiin kimppakämppään, josta takaisin Kuopioon ukkini omistamaan asuntoon, josta silloisen poikaystäväni vuokraamaan asuntoon (hän itse meni inttiin), josta 2006 elokuussa yhdessä Helsinkiin, josta eron myötä Vantaalle HOASin kaveriasuntoon (tuli lopulta asuttua saman ystävän kanssa kahdessa eri osoitteessa Vantaalla, ensimmäisessä osoitteessa tosin vain kuukauden ajan). Kaverikämpästä siirryin HOASin yksiöön Itä-Pasilaan (asuin yksiössä maksimiajan 3 vuotta), josta tie vei välillä puoleksi vuodeksi Erasmus-vaihtoon Sloveniaan, Itä-Pasilan yksiö minulla oli kuitenkin tuon koko vaihdon ajan odottamassa ja elokuussa 2009 muutin Itä-Pasilasta Nummelaan Matin luo hänen omistamaansa rivariasuntoon. Reilun viiden vuoden Numski-asumisen jälkeen muutettiin helmikuussa 2016 tänne Veikkolaan meidän yhteiseen omakotitaloon. Eli kaiken kaikkiaan olen muuttanut elämäni aikana yhteensä 11 tai 12 kertaa, vähän laskentatavasta riippuen.

Ottanut lopputilin – En muista kyllä koskaan ottaneeni. Minullahan ei ole ollut koskaan vakituista työsopimusta, vaan ekan yrityksen olen perustanut 2004. Olen ollut lisäksi töissä tuntisoppareilla yms. mutta en koskaan esimerkiksi ole päässyt nauttimaan varsinaisesti säännöllisestä kuukausipalkasta tai palkallisista lomista.

Autosi – Ensimmäinen autoni oli merkiltään Daihatsu, toinen BMW. Monta vuotta meni ilman autoa (Matilla oli kyllä auto), mutta nyt omistetaan Matin kanssa yhdessä Audi Q3.

Ollut saaressa – On tullut oltua saaressa montakin kertaa. (Erikoinen kysymys?)

Ollut lentokoneessa – Kyllä, aika paljon. Tosin tänä vuonna huomattavasti vähemmän, kuin viime vuosina.

Onko joku itkenyt vuoksesi – On varmasti.

Ollut rakastunut – Kyllä. Parhaillaankin. ♥︎

Ollut ambulanssissa – En koskaan. Toivottavasti ei tarvitse ollakaan.

Luistellut – Kyllä. Muutamana viime vuonna tosin en, mutta nyt kesällä roudasin luistimet viimein tänne Veikkolaan, eli luistelukelejä odotellessa!

Surffannut – En koskaan. Olen kyllä katsellut rannalta, kun Matti on kokeillut surffausta pariinkin otteeseen. En usko, että pääsisin laudalla pystyyn, joten jätän lajin muille.

Ollut risteilyllä – Jeps, monia monia kertoja jo lapsuudesta saakka. Ensi viikollakin suuntaan Tallinnaan ja seuraavalla Tukholmaan. Pidän risteilemisestä ja usein risteilyillä on tosi mukavaa.

Ajanut moottoripyörällä – En omista moottoripyöräkorttia, vaikka olisinkin halunnut sen aikoinaan ajaa. Ehkä vielä joskus? Olen kyllä ollut moottoripyörän kyydissä monta kertaa.

Ratsastanut hevosella – Lapsena ja nuorena harrastin ratsastamista, meidän lähellä oli ratsutila, jossa tuli toisinaan käytyä ratsastamassa. Olisin halunnut myös oman hevosen, mutta sitä en koskaan saanut. Minulle tuli myös vuosia Villivarsa-lehti.

Lähes kuollut – Hmm… EOS.

Ollut sairaalassa – En ole koskaan ollut yötä sairaalassa (ellei omaa syntymääni lasketa). En kovin usein muutenkaan ole ollut sairaalassa tutkimuksissa, mutta tänään kyllä viimeksi kävin verikokeissa ja maanantaina onkin sitten se ylävatsan ultra.

Suosikkihedelmä – Ananas. Matin mielestä banaani.

Aamu vai ilta – Ilta. Olen ehdottomasti iltaihminen ja minulla saattaa mennä jo yksin useampi tunti heräämiseen aamuisin. Illalla taas olen tehokas ja tuottelias. Minulle ei sovi vaikka kuudelta aamulla herääminen ollenkaan.

Lempiväri – Vaaleanpunainen.

Nähnyt jonkun kuolevan – En ole muistaakseni koskaan ollut sillä hetkellä läsnä, kun joku ihminen kuolee, mutta olen ollut paikalla kyllä ihan muutaman minuutin kuoleman jälkeen.

Viimeisin puhelu – Matin kanssa. Hän soittaa minulle aina töistä lähtiessään.

Viimeisin viesti – Timin kanssa uuteen Tornado-musavideoon liittyen.

Kahvi vai tee – Juon nykyään enenevissä määrin myös kahvia, ennen join ainoastaan teetä. Pakko varmaan vastata kahvi.

Kissa vai koira – Ehdottomasti koira. En ole ollenkaan kissaihminen.

Paras vuodenaika – Pukeutumisen osalta ehdottomasti syksy ja kevät, enemmän jopa syksy. Tykkään kyllä kaikista neljästä vuodenajasta.

6+

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM