Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

NOIN VIIKON KUULUMISET

Reilun viikon aikana on taas paahdettu työhommia kotitoimistossa, mutta myös käyty useampi päivä isolla kirkolla ja jopa lahden toisella puolella Tallinnassa. Toissa torstaina pyörähdin pressipäivässä, jossa edustettuna oli useampia kosmetiikkabrändejä, mm Jeffree Star, Batiste ja Curaprox, jonka nuo eriväriset pikkuputkilot ovat siis hammastahnoja! Makuina tahnoissa on mm. vesimeloni & menthol, karhunvatukka & lakritsi ja persimon & gin tonic. Suhteellisen mielenkiintoisia ja täytynee uskaltautua kokeilemaan tahnoja tuosta minipakkauksesta, jonka sain matkaan. Laitoin tuonne Instagramiini kohokohdiksi ’EVENTS’-kohdan, josta näkee näitä kaikkia tapahtumia, joissa tulee pyörittyä, sieltä siis vaan katsomaan, mikäli kiinnostelee. Minullahan tuli nuo kohokohdat Instaan vasta pari viikkoa sitten, jostain syystä saan Instagramiini kaikki uudet ominaisuudet aina todella myöhään. Kävin myös tuona samaisena torstaina ihastelemassa H&M:n Studio-mallistoa, joka on parhaillaan jo myynnissä (I-HA-NA tuo pinkin ja punaisen liitto!). Tuli myös puheeksi H&M:n kokouudistus, joka on parhaillaan meneillään. Toisinsanoen myös H&M on jättämässä erillisen plussamalliston pois ja suuret koot saapuvat osaksi perusvalikoiman suosituimpia tuotteita. Toivottavasti tämä uudistus onnistuu ja isoja kokoja on saatavilla jatkossa useista eri malleista. Minusta tämä on vain ja ainoastaan kiva juttu, sillä ihan niitä samoja värejä ja kuosejahan me isokokoiset halutaan, mitä muutkin, vai mitä?

Viime viikonloppuna sisko miehineen oli meillä perjantain vietossa, tehtiin porukalla ruokaa (maalaissalaattia) ja hengailtiin pitkästä aikaa. Lauantaina mentiin porukalla leffaan katsomaan vihdoin Blackkklansman. On kyllä tärkeä elokuva, vaikka melko hidastempoinen omaan makuun välillä olikin. Ja onhan se Jasper Pääkkönen siellä oikein kunnon isossa roolissa, hieno juttu! Leffan jälkeen pistäydyttiin vielä syömässä Storyssa ja kotimatkalla houkuteltiin vielä meidän naapuripariskunta ihan extempore Veikkolan Palaan yksille. Minulla oli vasta eka kerta tuolla jo jonkun aikaa auki olleessa Palassa ja joskus pitänee mennä testaamaan myös paikan ruokalistaa tai edes lounasta.

Tiistaina tuli tosiaan tällä viikolla käytyä siellä Tallinnassa, josta jo kirjoittelinkin oman postauksensa. Keskiviikon ja torstain olin taas kotitoimistossa työn touhussa ja taas on mukavasti pöhinää syksyn osalta aluillaan ja jo meneillään. Yes Dear-Pauliina sai minut houkuteltua perjantaina taas päiväksi Helsinkiin ja lopulta päivälle kertyi niin palaveria, pressipäivää ja showroom-vierailua kuin kuvauslainojen noutamistakin. Otettiin myös Piukun kanssa todella pitkästä aikaa asukuvia (siis jossain muualla kun kodin terassilla), jee! Pääsin siskon porukan kyydissä vielä illasta kotiin Veikkolaan, kun miehet suuntasivat vesille ja me siskon kanssa koomailtiin koirien kanssa sohvassa muutama tunti. Sisko kaipaili jotain mukavaa tekemistä, mutta mikään ehdotuksistani ei mennyt läpi, joten päädyttiin lopulta vain laittamaan ruokaa (tortilloja) ja miesten palattua pelaamaan porukalla Pleikkaria. Eilinen lauantai tulikin vietettyä sitten kotona hengaillen ja tänään suunnattiin päivällä Helsingin keskustan Forumiin shoppailemaan ja syysmuotia ihastelemaan, jonka jälkeen Eikka tuli leikkimään meille muutamaksi tunniksi, kun miehet korjailivat vesijettiä pihalla. Saattaa olla että ajettiin äsken vielä Nummelan Prismaankin My Little Ponyjen perässä, mutta niistä myöhemmin lisää, nyt täytyy vielä leikata Matin hiukset, jotka ovat päässeet venähtämään taas ihan ennätyspitkiksi… Kivaa syysviikkoa murmelit! 🍂

Ps. AINIIN, tuli tuosta verokirjeestä mieleen, että saan joulukuussa pari tonnia veronpalautuksia, jeeee!!!

4+

2 Comment

 1. Moi Mimmi!

  Ihastuin täysin tuohon yhteen kirjavaan mekkoosi, joka vilahti ig-stooreissakin. Kertoisitko mikä koko sinulla on, niin osaisin siitä suhteuttaa oman kokoni. Pakko nimittäin saada se mekko! Kiitos etukäteen ja ihanaa viikonloppua!

  0
  1. PlusMimmi says: Vastaa

   Siis se on ihan sairaan ihana mekko! 🙂 Harmi vaan, että on polyesteriä matskultaan. Mulla on koko UK24, eli 52, mutta olisi ehkä pitänyt ottaa kokoa pienempi, sen verran reilu malli on. 🙂

   0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM