Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

OOTD – HANNELI

Mekko – Dress Neulomo (Hanneli 3XL) // Neule – Cardigan H&M+ (3XL) // Sunnies Gina Tricot // Kengät – Shoes Ecco (41)

Täällä aletaan olla jo viittä vaille valmiita lähtöön kohti lentokenttää ja Lontoota. Laukut on pakattu, kynsilakat kuivuvat kätevästi juuri tässä samalla postausta naputellessa, vielä pitäisi vaihtaa keskustassa vähän puntia mukaan ja junailla lentokentälle. Ollaan perillä kuudelta paikallista aikaa ja sitten ohjelmassa Heathrowlta hotellille itsemme sumplimista ja ehkäpä pistäydytään vielä vähän jossain tutkimassa ennen unille siirtymistä. On kyllä huippua päästä näyttämään yhtä lempikaupunkiani kummitytölle, jolle Lontoo-visiitti on ihka ensimmäinen.

Yllä olevissa kuvissa asu, joka on etsiytynyt päälleni nyt useampana päivänä. Arvelinkin, että tuosta Neulomon Hanneli-mekosta (fun fact, lempinimeni on joissain piireissä Hanneli!) tulee ihan lemppari (sama malli kuin Anneli, mutta lyhythihaisena) ja niin tosiaan on käynyt. Malliltaan mekko on todella imarteleva minunlaiselleni vartalotyypille ja niin mukava päällä! Tuohon päälle vaan neule ja aurinkolasit tarvittaessa ja asukokonaisuus on valmis. Mitä muuten näette tuossa kuviossa? Sillä minä näen ihan selvät tulppaanit, mutta sisko taas ei hahmottanut niitä samaan tapaan. 😆 Kengiksi näissä kuvissa päätyivät nuo Eccon metallipintaiset herrainkengät ja kyllä vaan on minulla parissa vuodessa muuttunut mielikuva Eccosta merkkinä ihan täysin ja veikkaanpa etten ole ainut. Viime vuonnahan mentiin Eccon tarralenkkareilla ja tänä kesänä on herrainkenkien vuoro.

Nyt vielä sipaus meikkiä naamaan ja tuplatsekkaus, että passi ja luottokortit on varmasti mukana ja Lontoota kohti! 😍

 

Mekko ja kengät blogin kautta saatu, kiitos! 

8+

2 Comment

 1. Munkin mielestä noi on kyllä ihan selkeitä tulppaaneja. Tai sit kananmunankuoria, mutts tulppaani oli kyllä ensimmäinen mielikuva.

  0
  1. PlusMimmi says: Vastaa

   Kananmunankuoret!!! Aivan loistavaa! 😀

   0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM