Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

LONTOO-MAISTIAISIA

Viimeistä päivää Lontoossa tällä erää viedään! Ollaan ehditty shoppailemaan paljon ja kiertelemään ympäriinsä, käymään Madam Tussaudsin vahakabinetissa ihastelemassa julkkiksia, pyörimään useampi tunti Camdenissa, ajelemaan kaksikerrosbusseilla ristiin rastiin, treffaamaan Hannaa (jolta sain taas kasan vaatteita) ja vielä olisi päivän ohjelmassa London Eye ja loput shoppailut ennen iltalennolle suuntaamista. Kummityttö on ollut aivan loistoseuraa ja toivottavasti tämä ensimmäinen yhteinen ulkomaanreissumme ei jää viimeiseksi. Olisihan täällä taas viihtynyt huomattavasti pidempäänkin, mutta kieltämättä Pivosta tiliä vilkaistessani totesi se keskikulutukseni ylittyneen viime päivinä (tämä tieto ei kyllä ihan hirveästi yllättänyt), joten ehkäpä ihan hyvä palata välillä kotiin. Kuvissa muutama Lontoo-maistiainen viime päiviltä, lisää luvassa taas myöhemmin! 🙂

6+

2 Comment

 1. Hei! Mikä on tuo ihana asu päälläsi vahakabinettikuvassa?

  0
  1. PlusMimmi says: Vastaa

   Se punamusta kukka-asu on Zizzistä keväällä ostetut housut ja jakku. Bosslady-paita Forever 21:n t-paita. 🙂

   0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM