Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

KIINNOSTAA JUURI NYT – KESÄKUU

 

➕ Leffamaratonit

Jos vaikka sattuisi olemaan niitä sateisia päiviä, jolloin saisi vaan rötvätä kotona, tekisi mieli nimittäin katsella putkeen esim. Jumanjit, Bridget Jonesit, Jurassic Parkit jne. ei vaan millään viitsisi käyttää yhtään aurinkopäivää leffoihin. Eilen katsottiin Deadpoolin molemmat osat ja vitsi että ne on hyvät leffat!

 

➕ Lontoo

Kaupunki kutsuu taas ylihuomenna ja tällä kertaa reissukokoonpanomme koostuu minusta ja 18-vuotiaasta kummitytöstäni. Uskon, että meidän tyttöjenreissusta tulee aivan huippu!

 

➕ Häät

Tänäänkin on vietetty aikaa hääjuhlapaikalla pyörien, suunnitellen ja mittaillen. Siskon häät lähestyvät siis uhkaavasti ja hääkuume (ja jännitys!) jatkaa kasvamistaan!

 

➕ Pihahommat ja ulkona touhuaminen

Matti pesi perjantaina vihdoin meidän terassin ja eilen puolestaan öljysi sen, joten nyt ollaan saatu kesäolkkari oikein kunnolla kuntoon. Yritettiin eilen etsiä Isosta Omenasta sadetinta kuivaneen nurmikkomme pelastukseksi, mutta eipä löytynyt. No onneksi naapuri lainasi tänään omaansa. Vielä pitäisi istutella kasveja ja kaivaa kukkalaatikot esille varastosta. Kesä on vihdoin kesäkuun myötä virallisesti täällä!

 

➕ Grillaaminen

Parasta! Grilliin voi mielestäni työntää (lähes) ihan mitä vaan ja kesällä tuleekin grillattua paljon. Tämän kesän grilliherkkuna meillä on varhaiskaali, joka valmistetaan grillissä ja heitetään vinegrette ja suola pintaan. Niin hyvää!

 

➕ Meikittömyys

Kun on saanut päivetystä iholle, niin ei useinkaan jaksa edes meikata. Uskon, että useampi kesäkuun päivä menee omalta osaltani ilman meikkiä kuin meikin kanssa.

 

➕ Mökkijuhannus

Juhannus-ohjelmassa paluu Vihtariin mökille. Kyllä muuten kelpaa!

 

➕ Osa-aikalomailu

Jos tässä kesäkuussa yrittäisi tehdä sopivassa suhteessa töitä ja lomailla? Yleensähän kesä on tällä alalla todella hiljaista aikaa, joten pystyy ottamaan halutessaan vähän iisimmin ja ajattelin niin myös tehdä. Jossain vaiheessa suunnitelmissa on myös pitää pari viikkoa koneetonta lomaa ja ajastella postauksia ennakkoon, kuten tein viime vuonna.

 

7+

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM