Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

KAASON PIKATERKUT

Huh mikä viikko parhaillaan onkaan käynnissä! On ollut hieman hässäkkää (vai pitäisikö sanoa HÄÄssäkkää) ja vasta sunnuntaina helpottaa! Tosiaan lauantaina tanssitaan vihdoin siskoni häitä ja tämä viikko on täysin mennyt hääjärkkäilyjä tehdessä. Kaikki alkaa näyttää aikalailla omien hommieni, joita etukäteen on voinut tehdä, osalta valmiilta. Polttarivideo on tehty ja Ifolorilta tilattu polttarikirja sekin kolahti eilen postilaatikkoon, huh! Odottelen parhaillaan tässä kotona isoa määrää kukkia saapuvaksi tänne meille Veikkolaan ja vanhempienikin pitäisi olla täällä hetkenä minä hyvänsä. Hääpaikka sijaitsee meiltä noin 10min ajon päässä, joten meillä on aika paljon tavaraa (mm. 60 ihmisen hääjuomat), jotka päästään vihdoin roudaamaan juhlapaikalle. Minulla on tällä viikolla oikea käsi kipeillyt kaikesta koneella työstämisestä (sanotaanko näin, että polttarivideon editointi vei hieman oletettua enemmän aikaa), joten olen vältellyt ylimääräistä koneella istumista, ei sillä, että ylimääräistä aikaakaan olisi pahemmin ollut. Onneksi käsi vaikuttaa tänään olevan jo vähän parempi, pitää nyt vaan malttaa lepuuttaa sitä pitkin päivää ja toivoa parasta…

Nyt puolen päivän aikaan saadaan tosiaan avaimet juhlapaikalle ja tarkoituksena onkin tänään (okei, vähän myös huomenna) laitella kaikki mahdollinen lauantaita varten valmiiksi. Huomenna siirrytäänkin sitten kaasojen ja morsiamen kanssa Hotel Clarioniin yöksi ja toivottavasti päästään vähän myös rentoutumaan. Lauantaina onkin sitten pääpäivä ja minä laitan vieläpä siskolle meikin ja kampauksen aamusta, jonka jälkeen vedetään kaasojen ja bestmanien voimin hääpäivän ohjelma läpi. Sunnuntaina sitten siivoillaan vielä juhlapaikka ja tyrkätään maanantaina tuore hääpari honeymoonille kohti Malediiveja. Kuvan paidat ostin Lontoosta Primarkista minulle ja kaasoparilleni ja tietysti morsiamelle omansa Bride to Be-tekstillä varustettuna. Onhan tämä häähumussa eläminen ihanaa, mutta myös rankkaa ja kieltämättä odotankin jo lauantaita, että järjestelyt saadaan valmiiksi ja päästään kunnolla juhlimaan. Vielä kun saadaan tuo lauantain hieman epävakaiselta näyttävä keli kohdilleen niin kyllä muuten kelpaa! Pitäkäähän peukkuja! ☺

9+

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM