Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

VIIKON ARKIKUVAT

Kaivelin taas puhelimen syövereistä kattauksen viikon aikana napattuja kuvia.

Meidän lemppari arkiruoka, supernopea K-ruoka appista tietty bongattu burrito bowl. Alle riisi, päälle kanaa, maissia, papuja, avocadoa, tomaattia ja ananasta. Sekaan muutama lusikallinen kermaviiliä ja eikun ääntä kohti. Nams! Tämä tulee vedettyä about kerran viikossa, niin helppo ja nopea tehdä.

Pike aina tuijottelee telkkua ja kaikkia videoita puhelimesta. Myös facetime-puhelut on kivoja ja tietty nämä selfieiden ottamiset. On se vaan ihana koira ja ihmetyttää yhä miten joku on voinut toisen hylätä.

Siinä minä suihkusta tulleena ja hiukset kuivattuna. En muista olenko maininnut, mutta tilasin siis sen kylpytakin Asosilta. Se on ihan huippu!

Söpöliinit siinä nukkumassa. Noista kahdesta on tullut ihan bestikset. Mulla on jalassa tietty Hotel Katajanokalta huoneesta pöllityt tohvelit. 😆

Aamupalaa, avocadotomaattiruisleipiä ja blogin kautta saatu Berrie, eli päivän marjasatsismoothie, joihin Matti on ihan koukussa. Oma lempimakuni on tyrni.

Kamujen kanssa sohvassa, todennäköisesti mulla läppäri sylissä ja teen töitä… Nytkin itseasiassa tässä samassa kulmassa porukalla makoillaan.

Meikattu naama, vissiin Hesoihin tässä vähitellen lähössä.

Nää mopsit on ihan mahottomia nukkujia ja taiteilevat nukkua ties missä, tässä parhaillaan sohvan selkänojatyynyllä. En kestä, miten Jykä on jo oikeesti harmaantunut. Toinen täyttää seittemän vuotta kesäkuussa ja harmaantuu vaan harmaantumistaan!

Pysäkillä bussia odottelen. Veikkolassa ei ollu vielä lakastut kadut, onneks Meilahdessa oli!

Tämä tuholainen oli käynyt trimmissä aika hiljattain. Eikkaa ei uskois aina samaks koiraks, sen verran paha spurgulookki sillä välillä on. 🙈

Häikäs, mutta en malttanut vielä luopua tuosta kaulahuivista kuitenkaan. Tänään oli niin lämmin päivä, että pesin vaan huppari päällä ikkunoita takapihalla. Niin parasta!

Oon myös syönyt kahtena päivänä viikon sisään Salaattiaseman salaattia, Forumista ja Sellosta. Tässä ollaan siskon luona, kun kiikutin flunssaiselle siskolle apteekista rohtoja ja Salaattiasemalta mehuja ja salaattia.

Kuvattiin siskon kanssa muutamia kamppiskuvia ja sillä välin Eikka oli mustiksena tuhonnut tämän minun mopsiavaimenperän. Onneks oli toinen samanlainen jemmassa, koska näin tämän päivän tulevan, että tälle käy vielä jotain. Tän oon ostanut Juvan ABC:lta ja tuonut myös kavereille niiden rotuja tuliaisiksi.

Oottelin yks ilta sporaa Meilahdessa, kun menin palauttamaan kuvauslainoja keskustaan ja sitten huristelin bussilla saman pysäkin ohi toiseen suuntaan kotia kohti.

Siinä ne kaks taas pötköttää aurinkoa ottamassa eteisen matolla. Tosiaan aurinko kiertää meidän talon niin, että päivällä se ei porota ollenkaan olkkarin ikkunoista, vaan tuo toisessa suunnassa oleva oven ikkuna on ainut, josta aurinko pilkottaa, joten siksi tämä aurinkopaikka on niin suosittu.

Muistattekos, kun esittelin sen Anastasia Beverly Hillsin huulipunapaletin? No Cittarissa törmäsin perjantaina lähes identtiseen kopioon tästä. Merkki on Catrice Cosmetiks ja hintalappu taisi olla aika paljon ABH:n palettia huokeampi. Aikamoista! Minulla ei ole kokemusta tästä merkistä ja jotenkin huvitti tämä, koska oletan tämän ottaneen vahvasti vaikutteita tuosta ABH:n Lip Palettesta…

Samaisella Cittarireissulla saunajuomaksi tarttui tämä koivunmahlainkiväärijuoma. Oli aika todella erikoinen makukokemus ja en ehkä osta uusiksi! Jonkun muun maun voisin kyllä testata.

Lauantaina sisko ja Eikka tuli päivällä meille ja sovitettiin mm. siskolle hääpukua. Sitten tehtiin hernaria ja pannaria ja oli aika ottaa pienet päiväunet porukalla sohvassa ennenkun laitettiin leffa pyörimään. Siellä me koko porukka siis saman peiton alla.

Peppi suositteli näitä minulle, mehujäiden ystävä kun olen ja olihan tämä ihan ok! Vielä olisi toinen maku (mango) pakastimessa.

Tämä tytti on aikamoinen sylivauva ja tunkeekin joka välissä syliin, heittäytyy maahan selälleen tai on muuten rapsutuksia vailla. Tyypin vimma autoja kohtaan ei tosin ole laantunut ollenkaan ja harjoitukset jatkuvat edelleen. Käytetään sitä aamulla ja päivällä ainoastaan takapihalla ja illalla pidemmällä lenkillä niin, ettei tarvitsisi kohdata ja pelätä autoja, mutta silti ne iltalenkit voivat mennä ihan pipariksi, kiljumiseksi ja edestakaisin sinkoiluksi, jos tulee yksikään auto vastaan. Jospa tämä tästä vähitellen.

Tajusin viikonloppuna, että minun Zizzi-lahjakortti Selloon umpeutuu ihan näinä päivinä ja eilen olikin lähdettävä oikein asiakseen shoppailemaan. Instagramissa jo kerroinkin, että varattiin eilen myös matka siskon kanssa Turkkiin (lähtö 2.5.) ja Zizzistä ostin vaatetta erityisesti tuota reissua silmällä pitäen. Meillä on itse asiassa siskon kanssa jo ennen Turkin reissua tiedossa yhteinen miniloma Turkuun, tai tarkemmin ottaen Turusta 23h risteilylle ja se starttaakin jo heti huomenna! Kuulumisia risteilyltä luvassa varmasti taas minun Instastoriesin puolella, joten kannattaa kurkata, mikäli uudistunut Baltic Princess ja Reino Nordinin keikka kiinnostaa! 😌 Ohoi ja palaamisiin siis taas!

6+

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM