Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

SHEET MASK SATURDAY – SEPHORA SHEA LIP MASK

Tällä kertaa testissä oli vähän erilainen naamio, nimittäin Sephora Shea Lip Mask, joka on siis nimensä mukaisesti tarkoitettu huulille. Minulla ei ole erityisen kuivat tai edes pakkasella herkästi rohtuvat huulet (olisi ehkä pitänyt testata tätä siskolle, joka kärsii kuivista huulista ympäri vuoden), mutta minä kyllä myös hoidan ja suojaan huuliani päivittäin. Illalla ihan viimeisenä sipaisen yöpöydältä vielä kerroksen Carmexia huuliini yöksi ja huulet pysyvät näin todella hyvässä kunnossa.

Sephoralla on siis omien kosmetiikkatuotteiden sarjassa myös kangasnaamioita sekä kasvoille, käsille että jaloille. Huulinaamioita löytyy tämän shean lisäksi ruusu, mutta koska en kovinkaan ruusun ystävä ole, valikoitui itselleni tämä shea. Muistaakseni olen hankkinut tämän viime syksynä Rodokselta muutaman euron hintaan. Paketista löytyy siis yksi huulinaamio, josta kuoritaan päälipaperit pois ja alta paljastuu todella miellyttävän tuntuinen ja napakasti huulille asettuva huulinaamio. Tämä naamiohan on bioselluloosa-materiaalia, eli ei varsinaisesti kangasta, vaan täysin maatuvaa superohuesta kuidusta tehtyä matskua, jota käytetään mm. palovammojen hoidossa. Bioselluloosanaamiot ovat siis tavallisia kangasnaamioita kosteuttavampia ja näin ensikosketuksen perusteella voin sanoa tämän myös tuntuvan todella mukavalta iholla.

Huulinaamion vaikutusaika on vartin ja kovin paljon kauemmin ei naamiota kannata pitääkään, sillä se tuntuu jämähtävän vähän kiinni. Lupaukset huulien kosteutuksesta, hoitamisesta ja pehmentämisestä pitävät kyllä paikkansa ja vaikka tarvetta erityiselle kosteutukselle huulten osalta ei ollutkaan, niin silti huulet tuntuvat vielä entistäkin paremmilta. Ehdottomasti kokeilemisen arvoinen naamio ja superjuttu sinulle, joka kärsit kuivista ja rohtuvista huulista. Suosittelen tekemään ensin huulille kuorinnan (vaikka ihan öljystä ja sokerista), jonka jälkeen laittamaan tämän naamion vaikuttelemaan.

💛 💛 💛 💛

3+

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.