Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

KIINNOSTAA JUURI NYT – HUHTIKUU

 

🌸 AURINKO

On ollut niin hurjan ihanaa tämä valoisuus! Ja aurinko ylipäätään. Toivottavasti aurinkopäiviä riittää huhtikuussa samaan malliin, mitä maaliskuussa. Vähän (tai oikeastaan aika paljon) kyllä kiinnostelisi myös viikon löhöloma jossain lämmössä ja auringossa melko piakkoin…

 

🌸 KESÄN SUUNNITTELU

Meillä on kesälle jo muutamakin tärkeä päivämäärä lyöty lukkoon (kuten vielä hieman panostustani vaativat siskon häät ja se jokavuotinen Berliinin reissu elokuun alussa, johon on jo ostettu lennot, wuhuu), mutta vielä olisi erinäisiä ajatuksen tasolla olevia kesäsuunnitelmia, jotka odottelevat joko toteutumistaan, tai siirtymistä parempaan ajankohtaan. Kieltämättä kesä tuntuu tällä hetkellä hieman kaukaiselta ajatukselta, mutta toivottavasti hyvää kannattaa odottaa!

 

🌸 ELOKUVAT

Olen nauttinut viime aikoina kunnon pitkistä elokuvista todella pitkästä aikaa. Lähi menneisyydessä on tullut käytyä parikin kertaa leffassa ja minulla on mielessä monta leffaa jotka haluaisin nähdä. Otettiin C-Moresta ilmainen kokeilukuukausi ja sielläkin on tarjolla useampia leffoja, joita on pitänyt jo aikaa sitten katsoa, muttei ole vaan tullut katsottua.

 

🌸 ORANSSI ERITYISESTI VAATTEISSA

Selailin eilen ihan vaan vähän ASOSin, F21:n ja Boohoon uikkaritarjontaa (jos sinne lomalle vaikka päätyykin) ja samalla vilkaisin myös muuta plussapuolta, josta kaikista eniten kiinnostivat, verkkokalvolle hyppäsivät ja mieleeni jäivät oranssit vaatekappaleet! Eräs mekko jäi erityisesti kummittelemaan, vaikka en todellakaan tarvitsisi tällä hetkellä yhtään mekkoa (paitsi ehkä maximittaisena…). Myös oranssin yhdistäminen pinkkiin puhuttelee minua tällä hetkellä kovasti!

 

 🌸 HUULIKIILLOT

Nyt on elämässä meneillään se hetki, kun mieluummin sipaisen huulille huulikiiltoa kuin huulipunaa. Monta vuottahan huulikiillot olivat itselläni todella vähällä käytöllä, joten ne tuntuvat tällä hetkellä todella freesiltä valinnalta! Ahh!

 

🌸 INSTAGRAM STORIES 

Olen pitkän aikaa päivitellyt Instastooriani vain reissuilta, mutta nyt postaillut stooriin välillä ihan vaan palasia perus arjestakin. Jotenkin minusta Instastooriesia on tällä hetkellä niin paljon kivempi päivittää (kuin myös katsoa) kuin Instagramia ja oma Instatilini päivittyykin sen vuoksi tällä hetkellä to-del-la verkkaisesti…

 

🌸 PAKSUT KULMAKARVAT

Olen kasvattanut tarkoituksella omista kulmakarvoistani vähän tuuheampia, sillä tällä hetkellä minua viehättävät meikissä erityisesti paksummat ja tuuheat kulmat. Tuo kasvattaminen on muuten todella tuskaa, kun tuntuu, että niitä hajakarvoja kasvaa juuri siellä missä ei pitäisi.

 

🌸 SIIVOAMINEN

Siivousvimma on edelleen valloillaan tässä taloudessa ja läpi on käyty siivouskomero (jonne Matti teki töissä lisähyllyjä), työhuone ja vaatehuone (sekin kaipailisi ainakin yhden lisähyllyn). Perjantaina meinaan vielä tehdä vaatehuoneen osalta viimeisen täsmäiskun lauantain plussakirppistä varten. Täällä on siis kuurattu kotia kevätkuntoon oikein urakalla, mutta vielä olisi tekemistä!

 

2+

3 Comment

 1. Täälläkin on kesällä edessä Berliini,taas kerran! Mikäköhän tuossa kaupungissa on,kun kerta toisensa perään kaupunkilomaa miettiessä päätyy aina tuonne? 😀

  0
  1. PlusMimmi says: Vastaa

   Ai että! 🙂 Berliini on vaan paras! Tosiaan minun yksi parhaita ystäviä on asunut siellä nyt sen kahdeksan vuotta, joten hänen tapaaminen on mulla aina tietysti se ykkösjuttu, lisäksi ainakin itellä isosti vaikuttaa se, että kaupunki on niin edullinen (myös lennot yleensä aina edulliset, tällä kertaa otettiin jopa Finskit!) ja jotenkin niin ihanan boheemi meininki, että ei voi kuin viihtyä isosti!

   Tuli tästä mieleen, että pitäisi kaivaa viime kesän Berliinivinkkejä vielä pari jakoon. Olisi muutama aika hyvä kohde vielä jakamatta, joista haluaisin täällä vinkata ja tallentaa itsellekin muistoksi. 🙂

   0
   1. Hyvän ystävän asuminen Berliinissä on erittäin hyvä syy kaupungissa käymiseen 🙂 Ja me ollaan löydetty hyvät tarjoukset aina finskiltä kun ollaan tuonne menty,hyvä tuuri siis! 😀 Oon itse myös tykästynyt kovasti siihen tunnelmaan,mikä Berliinissä on. Ja vaikka onkin (vasta) kolmas kerta kun tuonne mennään niin silti siellä on paljon paikkoja,mitä tutkia 🙂

    0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM