Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

SHEET MASK SATURDAY – KOCOSTAR FOOT MOISTURE PACK

Olisi taas Sheet Mask Saturdayn aika! Tällä viikolla testasin Kocostar-merkin kosteuttavan jalkanaamion, joka on jaloille tarkoitettu kangasnaamio. Kocostar on korealainen brändi, joka on erikoistunut erityisesti naamioihin. Sain Beauty Pop Upilta testiin kasan merkin kasvonaamioita ja kuivuuttaan halkeilevat kantapääni saivat tällä viikolla hieman hoivaa osakseen Foot Moisture Packin muodossa.

Tämä naamio on siis käytettävyydeltään tosi saman tyyppinen kuin markkinoilla olevat kuorintasukat, eli puhtaat ja kuivat jalat sujautetaan pusseihin joissa on sisällä kangasnaamiot, joissa on kosteusvoidetta. Pussit pidetään jaloissa noin puolisen tuntia, jonka jälkeen jalkojen tulisi olla kosteutetut ja pehmeät. Vaikka sukat sisältävät mm. sheavoita, arganöljyä ja aloe veraa, ei teho silti riittänyt minun talven kuivattaville kintuille alkuunkaan! Saman tuloksen olisin saanut jalkoihini kevyellä kosteusvoiteella rasvaten. Nämä sukat sopivat siis sinulle, joka et kärsi erityisen kuivista ja superkosteutusta tarvitsevista jaloista, vaan jalat ovat perushyvässä kunnossa. 👣

💛 💛
 

Ps. Kasvo- ja käsinaamioarvonta käynnissä vielä huomiseen saakka edellisessä postauksessa!

 

Naamio blogin kautta saatu.

8+

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.