Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

OTA OSAA LUKIJATUTKIMUKSEEN!


Toivottavasti viikonloppu siellä puolen ruutua on sujunut yhtä leppoisasti, kuin täällä. Yhtä kauppareissua ja koirien kanssa ulkoiluja lukuunottamatta olen nimittäin pyhittänyt viikonlopun kokonaan kotona hengailulle. Perjantaina aamusta meinasi olla vähän kipeähkö kurkku ja Helsingissä vietetyn päivän jälkeen ajattelin selättää orastavan flunssan heti alkuunsa levolla. Nyt alkaa onneksi tuntua jo huomattavasti paremmalta, joten ehkäpä selvisin voittajana, eikä tauti päässyt iskemään kunnolla päälle. Myös Jykä alkaa onneksi olla huomattavasti parempana ja on jo käytännössä aivan oma itsensä, huh!

Ajattelin vinkata teille tuosta Suomen Blogimedian lukijatutkimuksesta, joka pompsahtaa välillä blogini alakulmaan. Osallistumalla tutkimukseen voi voittaa 100€ Iittala-lahjakortin (jaossa 2kpl lahjakortteja), eli kannattaa ehdottomasti osallistua! Osallistumaan pääset tästä linkistä ja kyselyyn vastaaminen kestää noin 15 min. Myös minä saan myöhemmin koosteen teistä blogini lukijoista ja voisinpa jakaa parhaita paloja siitä vaikka ihan omassa postauksessaan, mikäli moinen data kiinnostelee. 🙂 Taidanpa mennä itsekin naputtelemaan nyt tuon kyselyn läpi, eli kivaa sunnuntai-illan jatkoa sinulle!

7+

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.