Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

IKÄMIESSARJAAN


Noniin, armas aviomieheni on siirtynyt ikämiessarjaan! Mittariin hänellä tuli siis tänään 35 vuotta ja eilen juhlistettiin synttäreitä perhepiirissä. Ihan hullua ajatella, että ensi vuonna tulee jo kymmenen vuotta yhteistä taivalta mittariin, niin blogin kuin Matinkin kanssa. On kieltämättä tullut itsekin kasvettua siitä 25-vuotiaasta tyypistä aika tavalla. Ei oo kyllä ikävä ei! Jokaiselle kolmenkympin kriisiä potevalle voin ainakin omalta osaltani todeta eläväni parhaillaan elämäni parhainta aikaa!

Kuvissa näette ensimmäisen itse omin pikku kätösin tekemäni voileipäkakun, joka onnistui aivan loistavasti! Olin tuosta kakkutekeleestäni eilen aikasta ylpeä, sillä se hupeni alta aikayksikön. Jännitti kovasti, koska en tietenkään päässyt sitä maistamaan ennenkuin vasta valmiina. Tuosta kakusta riitti seitsemälle syöjälle oikein mainiosti ja täytteinä tällä kertaa oli kinkku-tuorejuusto/majoneesi/ranskankermasörsseliä sekä tuorekurkku/raejuusto/sinappikurkkusalaattisettiä. En sen kummempaa lähtenyt ekan kakun osalta koristeissakaan hifistelemään, vaan mentiin melko simppelillä linjalla. Kelpaa kyllä jatkaa harjoituksia voileipäkakkujen parissa tulevaisuudessakin!

Olen nykyään myös vohveliraudan onnellinen omistaja ja tuo kaksipaikkainen rauta (ihan paras, saa tuplavauhtia paistettua vohvelit) korkattiin myös eilisissä synttärijuhlissa. Tuo rauta ostettiin lauantaina Citymarketista ja se maksoi noin 30€, eikä ole minkään merkkinen (hämmentävää). Koska kaivattiin vohveleille täytettä, oltiin ostettu kylkeen pensasmustikoita ja koska voileipäkakun kuorrutuksesta jäi kermavaahtoa yli, lisättiin myös sitä vohvelin sisään (maustoin kermavaahtoa hieman vaniljasokerilla). Harmittelin hetken, ettei tajuttu ostaa kinuskikastiketta, mutta sitten keksin (saunassa tietysti, siellä tulee aina parhaat ideat), että laitetaanpa kermavaahdon ja mustikoiden kaveriksi tölkillinen karamellisoitua maitotiivistettä, joka on siis käytännössä kinuskia, mutta perus luirukinuskikastiketta kiinteämmässä muodossa. Toimi aivan loistavasti ja tätä kikkaa tullaan käyttämään varmasti jatkossakin.

Onnea vielä ikämies-Murmelini, olet rakas! 💗

10+

2 Comment

 1. sallamatleena says: Vastaa

  Hyvältä näyttää! Kinuskia on muuten tosi helppo valmistaa itse ja on paljon parempaa kuin kaupan valmiit kinuskisoosit!

  0
  1. PlusMimmi says: Vastaa

   Joo, voileipäkakku onnistui kyllä yllättävän hyvin! 🙂 Kinuskia olen itse keitellytkin muutamaan otteeseen, mutta nyt ei olisi ollut siihen aineksia valmiina ja sillä muistuikin mieleen tuo valmiiksi kaapista löytyvä karamellisoitu kondensoitu maito. 🙂

   0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM