Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

GIRLS NIGHT WITH SWISS CLINIC (+ ARVONTA JA ALEKOODI)

 

Kaupallinen yhteistyö Swiss Clinic & Suomen Blogimedia

Vietettiin viime viikolla tyttöjen iltaa yhteistyössä Swiss Clinicin kanssa. Meillä oli Pepin kanssa laivalla käytössä poreammeellinen sviitti, joten heitettiin kylpytakit niskaan ja kaivettiin Swiss Clinicin tätä kampanjaa varten lähettämät Dry Mask Kitit esille ja alettiin testailemaan. Tuosta pakkauksesta löytyy siis parhaillaan supersuosiota nauttivat kangasnaamiot niin kasvoille kuin käsillekin. Erikoisuus näissä naamioissa on se, että naamiot ovat täysin kuivat! Kahden naamion Dry Mask Kit on parhaillaan tarjouksessa 39€.

Ensimmäisenä testiin päätyivät Face Dry Mask-kasvonaamiot, jotka ovat nimensä mukaisesti kuivia kasvonaamioita. Olin kuullut tästä naamiosta ennenkin, mutta pääsin testaamaan kuivaa kasvonaamiota vasta nyt ensimmäistä kertaa. Naamiot herättivät aluksi aikamoista hilpeyttä, sen verran huvittavilta me nämä kasvoilla näytettiin. Naamion vaikutusaika on 15 minuuttia ja samaa naamiota voi käyttää yhteensä kolme käyttökertaa. Tämä sama naamio sopii normaalille, kuivalle kuin myös herkälle iholle. Kangas asetellaan siis puhdistetuille kasvoille (tosi kätevät nuo korvan taa pujoitettavat lenkit!) ja sitä hierotaan hetki kankaaseen uutettujen vaikuttavien aineiden aktivoimiseksi.

Naamio lupaa vähentää ryppyjä ja juonteita, sekä kosteuttaa ja tasoittaa ihon väriä. Naamion jälkeen kasvoja ei tarvitse huuhdella ja maski on kieltämättä tosi siisti ja helppo käyttää toisin kuin seerumilla kostutetut ”tavalliset” helposti sotkevat kangasnaamiot. Oltiin molemmat Pepin kanssa samaa mieltä siitä, että kasvojen iho tuntui tämän kangasnaamion jälkeen tosi kosteutetulta ja kimmoisalta ja tällä viikolla meinaan ainakin minä käyttää tuota naamiota jo toistamiseen.

Toisena testituotteena korkattiin vielä illalla pakkausten toiset naamiot, nimittäin Hand Restoring Dry Mask -käsinaamiot, jotka ovat vastaavanlaiset kuivanaamiot, mutta kasvojen sijasta käsille. Käsillä naamio toimii täysin samalla tavalla kuin kasvoillakin, mutta valitettavasti kosteusteho ei täysin riittänyt rutikuiville ja pahimmillaan jopa haavoille saakka halkeileville käsilleni, joten tätä en suosittele kovin kuivista käsistä kärsiville, vaan enemmänkin normaaleille käsille mukavaksi hemmotteluksi. Tämä käsinaamio voisi toimia myös kivasti esim aamulla valmistautuessa ja vaikkapa samalla meikkaillessa.

Meillä oli lopulta oikein onnistunut tyttöjen ilta naamioiden parissa ja oltiin molemmat juuri tämän tyyppisen hemmottelun tarpeessa!

 

DRY MASK KIT-ARVONTA

Haluatko voittaa itsellesi Swiss Clinicin Dry Mask Kit-naamiopakkauksen (paketin arvo 53€), josta löytyy kangasnaamiot sekä kasvoille, että käsille?

Kommentoi tätä postausta ja kerro oletko jo hurahtanut kangasnaamioihin. Jätäthän myös sähköpostiosoitteesi, sillä otan yhteyttä voittajaan sähköpostitse.

Osallistumisaikaa on sunnuntaihin 4.3.2018 klo 22.00 saakka. Onnea arvontaan!

Arvonnan säännöt löydät tästä linkistä.

 

Aloittelin myös viime viikolla Swiss Lashes Eyelash Enhancer-testijakson. Minun piikkisuorat miniripset saisivat puolestani pidentyä (ja mielellään myös luonnostaan taipua, heh), joten testaan tätä seerumia todella mielelläni. Yllä oleva kuva on otettu juuri testijaksoni alussa.

Swiss Lashes on siis ripsiseerumi, joka edistää ripsien kasvua. Vaikuttavana aineena seerumissa on sveitsiläinen Redesyl, joka lupaa kiihdyttää ripsen kasvua 10 päivän käytön aikana käsittelemättömiin ripsiin jopa 214%. Toinen tuotteen vaikuttavista aineista on Biosaccharides, joka pitkittää karvan kasvuvaihetta 32%, eli toisinsanoen karvatupet eivät siirry lepotilaan yhtä nopeasti kuin normaalisti. Seerumi ei myöskään sisällä kohuttua prostagladiinia ja sitä voi käyttää halutessaan myös ripsienpidennysten kanssa.

Seerumi levitetään siveltimellä ripsirajaan aamuin illoin ja annetaan kuivua. Minulla oli ensin hankaluuksia mitoittaa oikea määrä tuotetta silmään (tämä on todella riittoisaa ja mikäli tätä laittaa liikaa tahtoo se kuivahtaa ripsien tyveen) ja nyt vaan odotellaan tuloksia. Kun halutut tulokset on saavutettu, tulee seerumin käyttöä jatkaa vielä pari kertaa viikossa kasvun aktivoimiseksi. Toivon totisesti, että ripseni saavat etenkin lisämittaa seerumin käytön myötä, joten stay tuned! 

 

ALEKOODI EYELASH ENHANCER-SEERUMIIN

Koodilla MIMMI20 saat 20% alennuksen seerumista täältä. 😌

 

EDIT // Voittajaksi arpoutui tällä kertaa nimimerkki ”Niinu” ja häneen on oltu yhteyksissä. Kiitos kaikille osallistuneille! 💕

6+

72 Comment

 1. Olen hurahtanut kaikkiin mahdollisiin naamioihin ja kokeillut ties mitä, mutta kuivanaamiot ovat vielä kokeilematta joten mielelläni nämäkin testaisin :)!

  0
 2. Olen kokeillut kangasnaamiota tasan kerran, ja kyseessä oli Primarkin halpisversio 🙂 Kokemuksena kiva, mutta teho nyt ei ehkä ihan silmiä hivelevä :)…Vaan olisipa kiva kokeilla tuollaista laadukkaamman oloista tuotetta!

  0
 3. Vielä en ole hurahtanut mutta kerran kokeillut jonkun merkin naamiota. Iho tuntui sen jälkeen raikkaalta ja sileältä.

  0
 4. perinteiset kangasnaamiot ovat kyllä pelastus rutikuivalle naamalle näin talvella!

  0
 5. Olen jonkin verran käyttänyt kosteita kangasnaamioita ja kerran olen ostanut tuon Swissclinicin kuivan version ja se oli kyllä super hyvä! Kiva olisi kokeilla myös tuota käsillä tarkoitettua naamiota.

  0
 6. Kristiina says: Vastaa

  Näyttääpä kivalta! 🙂 Oma kangasnaamio odottaa vielä testaamista. Käsille olisi huippu testata tätä myös!

  0
 7. Hurahtanut olen siinä mielessä, että suunnitelmissa on ollut ostaa näitä kangasnaamioita mutta jotenkin se on vaan jäänyt ja nyt sitten toivonkin onnen potkaisevan

  0
 8. No todellakin olen! Kangasnaamio saunomisen yhteydessä on ihan must!

  0
 9. En ole vielä päässyt testaamaan kangasnaamioita, mutta kuulostavat kyllä oiville 🙂 Hauskat nuo käsiin laitettavat naamiot! Ja kyllä olisi sellaisillekin todellakin tarvetta, kun talvi on tehnyt tuhojaan.

  0
 10. En ole edes koskaan kokeillut kangasnaamiota, joten innolla mukana:)

  0
 11. Huh, erilaisiin kasvonaamioihin ja erityisesti kangasnaamiohin on hurahdettu myös ruudun tällä puolella. Kasvonaamio keskellä viikkoa tarjoaa usein niin helpon ja huolettoman tavan rentoutua ja nollata stressiä, joten naamioita tulee testailtua melko tiuhaan tahtiin. Harmi vaan että opiskelijan budjetti kärsii myös tästä testailusta 😀

  0
 12. En oo kokeillut vielä yhtäkään kangasnaamiota, ehkä olisi korkea aika! 🙂 Innolla odottelen myös tuloksia ripsiseerumista!

  0
 13. Hanna-Leena says: Vastaa

  En ole vielä kokeillut, mielelläni kokeilisin

  0
 14. Kyllä olen hurahtanut ja käytäkin niitä säännöllisesti, talvi-iho pysyy pehmeämpänä näin nyt kasvoilla ja käsissä.

  0
 15. Kyllä! Tykkään kangasnaamioista kovasti 🙂

  0
 16. En ole vielä kokeillut kangasnaamioita, mutta ehdottomasti vaikuttavat kokeilemisen arvoisilta.

  0
 17. Olen kyllä hurahtanut! Ihan huippuja 🙂

  0
 18. Milla Rand says: Vastaa

  En ole vielä kokeillut mutta monista blogeista lukenut hyvät arvostelut joten kiinnostaa kovasti. Varsinkin näin talviaikana kaikki kosteutus on tarpeen:)

  0
 19. Hannnnna says: Vastaa

  Mukana mahtavassa arvonnassa. 🙂

  0
 20. Rakastan kangasnaamioita. On niin ihanaa, kun kädet eivät sotkeudu naamiota levitettävä ja yleensä mitään ei tarvitse pestä pois. Hiuksetkaan harvemmin likaantuu niitä käytettäessä. Nämä kuulostavat vielä askeleen paremmilta niistä!

  0
 21. Olen kokeillut kahta eri kangasnaamiota ja täysin hurahtanut!

  0
 22. Pajulintu says: Vastaa

  Haluaisin kokeilla noita naamioita mielelläni. Aiemmin en ole kokeillut.

  0
 23. Päivi Hämäläinen says: Vastaa

  Mukaan arvontaan! Kangasnaamiot on itselleni vielä vieraita, ihaillut niitä toki olen, mutta en vielä testaillut.

  0
 24. Kangasnaamioita en olekaan vielä kokeillut, joten kiinnostaa kovasti! Kädetkin kaipaisi näillä keleillä tehokosteutusta!

  0
 25. Kangasnaamiot säännöllisen epäsäännölisessä käytössä. Niiden haitta on, etttä näyttää pelottavalta se kasvoilla, niin lapset ovat kieltäneet niiden käytön kun ovat kotona 😀 Arvonnassa kuitenkin mukana!

  0
 26. Muutaman kerran olen kangasnaamioita käyttänyt!

  0
 27. Käsinaamiosta en ole koskaan kuullutkaan, näyttää kivalta! Kasvoille olen kyllä kangasnaamiota kokeillut ja tuntuu mukavammalta kuin ”tavallinen” naamio.

  0
 28. Ei olle tullut ikinä kokeiltuu, olisikohan tuossa naamiossa pelastus tuoreelle äidille 😀
  mielenkiintoinen ainakin 🙂

  0
 29. Nelliina says: Vastaa

  Oon kerran käyttänyt jotain korealaista kangasnaamiota, joten hurahtamaisillaan oon. Mukaan kivaan arvontaan

  0
 30. En ole testannut vielä ollenkaan 🙂

  0
 31. Olen todellakin hurahtanut kangasnaamioihin, mutta näitä kuivanaamioita en ole vielä kokeillut. Minusta kangasnaamiot todellakin tekevät ihosta aivan ihanan pehmeän ja muutenkin oiva hemmotteluhetki itselle.

  0
 32. Annnnna says: Vastaa

  En ole vielä päässyt testaamaan, mutta olisi haaveissa saada apua kuivaan talvi-ihoon!

  0
 33. Heli Heinonen says: Vastaa

  Olen muutamia kangasnaamioita kokeillut ja tykännyt .

  0
 34. Enpä ole kokeillut vielä kangasnaamiota. Kuullut olen kyllä.mukaan naamioiden arvontaan.

  0
 35. Haavellut olen jo pitkään, mutten raaskinut ostaa. Olisi superkiva päästä kokeilemaan. 🙂

  0
 36. En ole kokeillut kangasnaamioita, kiinnostaisi kyllä tosi paljon!

  0
 37. Pari (kosteaa) kangasnaamiota on tullut testattua. Ovat hyviä esim. matkalla. Kuivanaamio vähän ihmetyttää. Mukana arvonnassa 🙂

  0
 38. Syksyllä oli hirveä hinku ostaa I love me-messuilta kangasnaamioita messuhintaan ja pe niitä siellä katselin ja kartottelin mitä haluan, ja aattelin et sit su ostan kun tulen uudestaan. Ja kuinkas sit kävi – kaikki ne mitä halusin oli jo myyty loppuun! Että se siitä sitten 😀 Tollasta käsinaamiota en oo aiemmin missään nähnytkään! Jännä.

  0
 39. Sannamarianna says: Vastaa

  En oo vielä päässy edes kokeilemaan. 🙂

  0
 40. Tarvetta olisi todellakin kasvonaamioille. Ei meinaa mikään auttaa ihon ongelmiin. Pinnalta rasvoittuva, mutta muuten todella kuiva. Kiva yhdistelmä…

  0
 41. Eipä ole tullut vielä kokeiltua kangasnaamioita, joten toivottavasti onni suosii arvonnassa 🙂

  0
 42. Rakastan kangasnaamioita, mutta en muista niitä kovin usein tehdä. Pitäisi ottaa ihan rutiiniksi tehdä ainakin kerran viikossa.

  0
 43. Xeveliina says: Vastaa

  Olen selvästi ihan pihalla uusimmista kauneustrendeistä, kun en ole koskaan kuullutkaan moisista kangasnaamioista! No, voishan sitä silti kokeilla, ettei rupsahda ihan kokonaan!

  0
 44. Rakastan erillaisia naamioita,viimeaikoina onkin tullut testailtua kangasnaamioita jotka ovatkin huippu vaihtoehto perinteisimmille levitettäville naamioille.

  0
 45. Valitettavasti en ole vielä päässyt testaamaan!

  0
 46. MarjaKoo says: Vastaa

  En ole vielä kokeillut, kyllä kiinnostaisi

  0
 47. Kyllä on tullut hurahdettua! 🙂

  0
 48. Olen. Jotenkin niin ihania erilaisia, me like!

  0
 49. Elise H. says: Vastaa

  Juu, olen hurahtanut kangasnaamioihin, mutta kuivaa naamiota en ole vielä kokeillut. Olen siis ehdottomasti mukana arvonnassa! 🙂 Ihanaa kevättalvea!
  netteri@gmail.com

  0
 50. Olen kiinnostunut kokeilemaan naamioita, vaikka en ole vielä ehtinyt testata! 🙂

  0
 51. En ole vielä testannut kangasnaamioita, mutta kiinnostusta riittää 🙂

  0
 52. Itse olen ihan hurahtanut kangasnaamioihin, tonymolyn ja sephoran omat naamiot sopii omalle iholle parhaiten 🙂 ja en ollut aikasemmin edes kuivista kasvonaamioista kuullutkaan, vau!

  0
 53. En ole vielä kokeillut kangasnaamioita. Olisi hauska testata.

  0
 54. On tullut muutamia kokeiltua ja tyytyväinen olen ollut! Ihanaa kosteutusta talvikuivalle iholle.

  0
 55. Tämän tyyppisiä kuivanaamioita en ole käyttänyt, mutta niitä seerumeilla kyllästettyjä useastikin ja tykkään kyllä. Huippua olis päästä näitä testailemaan!

  0
 56. En ole kokeillut, mutta haluaisin ehdottomasti kokeilla vähän parempia naamioita, sillä tällä hetkellä käytössäni olevat 1 euron naamiot tuskin vähentävät ryppyjä ja juonteita tai tasoittavat ihon väriä yhtä tehokkaasti kuin nuo 😀

  0
 57. Tulitikkutyttö says: Vastaa

  En ole vielä hurahtanut kangasnaamioihin. Ei ole itse asiassa vielä edes tullut testattua. 🙂

  0
 58. En ole hurahtanut,koska en ole vielä päässyt kokeilemaan kangasnaamioita.Vaikuttaa kyllä hyviltä ja helppokäyttöisiltä.

  0
 59. Kuivanaamioita en ole päässyt vielä kokeilemaan, mutta kokeilisin mielelläni.

  0
 60. Olisi mukava kokeilla ensi kertaa.

  0
 61. En ole vielä kokeillut kangasnaamioita. Mielenkiintoista olisi päästä testaamaan. 🙂

  0
 62. Mirca Seppänen says: Vastaa

  Mukana olen hurahtanut
  mircamaria@luukku. com

  0
 63. En ole ostanu vielä kangasnaamioita. Mukana arvonnassa 🙂

  0
 64. Olen! Aikamoinen kasa jo löytyykin 🙂

  0
 65. Jonna Nikulainen says: Vastaa

  Oon hurahtanut viime vuosina kaiken näköisiin kasvonaamioihin, aina vaan tosin jälkeenpäin pettyneenä.
  Tätä en ole vielä päässyt kokeilemaan, ihan vaan siksi koska on tosiaan aika kallis, mutta mieli tekisi

  0
 66. Juulia Myllykangas says: Vastaa

  En ole vielä testaillut näitä ollenkaan, vaikka paljon olenkin hyvää kuullut!

  0
 67. Leila Puumalainen says: Vastaa

  Kangasnaamioita tuli kosmetiikkamyyjänä käytettyä melko paljonkin ja star skin oli yksi suosikkini Nyt en ole kangasnaamioita käyttänyt aikoihin, koska siirryin hoitolayrittäjäksi ja käyttänyt siitä asti vain edustamiani tuotteita. Jos voitan arvonnan, tottakai testaan nämä naamio ihanuudet! ❤️

  0
 68. En ole vielä kokeillut näitä naamioita, mutta lukenut olen niistä kiinnostuneena.

  0
 69. En ole vielä päässyt kokeilemaan kangasnaamiota, mutta tämä postaus herätti mielenkiintoni! 🙂

  0
 70. Ihan uusia on nämä kangasnaamiot, joten olen innolla mukana!

  0
 71. Täällä toinen kangasnaamioihin hurahtanut! Tällä hetkellä kaapissa vielä muutama Sephoran kasvo- ja hiusnaamio jäljellä viimeisteltä reissulta, myös Kocostar tullut tutuksi. Kuivanaamio kuulostaa jännältä, olisi kiva kokeilla!

  0
 72. En ole ikinä kokeillut kangasnaamioita 🙂

  0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM