Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

VIIME VIIKON PARHAAT

 

VERIAPPELSIINIT

Sesonki on taas täällä, ollut jo tovin! Näitä on mennyt jo useampi verkkopussillinen viimeisen parin viikon aikana. Halpaa (1€/750g verkkopussi) ja niiiiin hyvää! Tosin tänään viimeksi mietin, että voiko tuonne sekaan olla eksynyt ”normaalejakin” appelsiineja, koska joissain ei oo jostain syystä yhtään sitä veriappelsiineille tyypillistä punaista sisällä, vai mistä se oikein johtuu…

KUIVAUSRUMPULIINAT

En ole varma, olenko hehkuttanut näitä täällä blogissa koskaan, mutta ovat siis liinoja, joita laitetaan yksi tai kaksi kappaletta kuivausrumpuun vaatteiden mukana. Liinat poistavat sähköisyyttä jne. ja pyykki tuoksuu niiin hyvältä! Nämä vievät pyykinpesun taas aivan uudelle tasolle. Olen raahaillut näitä Jenkeistä ennenkin (esim. Bounce-merkkisiä) ja tällä kertaa mahdutin mukaan oikein useamman paketin. Miksei näitä voi saada Suomesta? (Saa vinkata, mikäli näitä jostain sittenkin saa.) 

 

 

PAKKANEN

Vaikka iho ei tykkää, niin muuten kyllä tykkään näistä pakkaskeleistä. Meidän koko piha ja pihatie oli jossain vaiheessa aivan peilijäässä ja ulkoilu oli lähes hengenvaarallista, onneksi tämäkin ongelma poistui pakkasten tultua. (Samoin koirien tassuongelmat ja muutenkin kurainen meininki…) Kauhulla jo odotan loppuviikolle luvattua lauhtuvaa keliä, jaiks. Pienet pakkaset voisi minun puolesta jatkua vielä pitkään ja sitten tulla suoraan ne +10°C kevätkelit.

MODERNI PERHE

Kasikausi tuli ja melkeinpä samantien myös meni. Katsottiin tuossa tänään itse asiassa juuri kahdeksannen tuottarin viimeinen jakso. Aivan mahtava sarja ja lempparihahmoni ovat tietysti Phil ja Cam. Jos et ole jo katsonut niin katso! Löytyy esim. Netflixistä.

 

 

PÄTKIS-SUKLAALEVY

Tarvitseeko perustella. Olihan se nyt todella hyvä ja sopivan kokoinen kahdelle nautittavaksi.

 

HULLU KUIN ÄIDIKSI TULLUT-KIRJA

Olen kuunnellut bloggaajakollegani Irene Naakan Hullu kuin äidiksi tullut-kirjaa äänikirjana nyt useampana päivänä kotiaskareideni lomassa. Kirja on aivan loistava ja ehkäpä jopa vuoden tärkein kirjajulkaisu (jos tammikuussa jo voi näin sanoa). Vaikka en parhaillaan raskaana ole tai lasta koskaan synnyttänytkään, voin jo hyvin samaistua kirjan moneen kohtaan ja ennakkoon Ireneäkin askarruttaneeseen kysymykseen. Kirja on myös todella informatiivinen ja mielenkiintoinen, josta pidän. Äänikirja on minulla nyt ohittanut puolivälinsä ja välillä olen repeillyt kirjan jutuille ääneen, välillä taas jännittänyt ihan aidosti mukana ja kieltämättä kun kuuntelin istukkaa käsittelevää lukua lappaen samalla spaghettia ja tomaattikastiketta suuhuni lounaalla sai kirja minut jopa vähän yökkäilemäänkin. Siis hyvää duunia Irene!

 

 

ISO PEIKONLEHTI

Käytiin eilen hakemassa kotiin uusin hankintani Tori.fi:stä, nimittäin tuo kuvan 1,5 metrinen peikonlehti. Nyt vaan peukut pystyyn, ettei kasvi ottanut itseensä kuljetuksesta (ja pakkasesta) ja viihtyy uudessa kodissaan jatkossa loistavasti…

 

KUNNON SUOLA- JA PIPPURIMYLLYT

Ostin Jenkeistä meille kotiin kirkkaankeltaiset Le Creuset-merkkiset suola- ja pippurimyllyt. Osuttiin yhdessä outlet-kylässä Le Creuset outlettiin ja myllyt olivat tuolla todella hyvään hintaan tarjolla. Itse asiassa olisi tehnyt mieli tyhjentää koko paikka ihanista värikoodatuista keittiötarvikkeista. Meillä on edelliset maustemyllyt olleet läpinäkyvät muoviset suoraan maustehyllyltä kaupasta, joten nämä tuntuvat kotikeittiössä vähintäänkin luksukselta.

 

Näillä eväillä siis uuteen viikkoon… 

5+

2 Comment

 1. Mullakin ois kasikausi edessä enkä malta odottaa. Oon ihan Phil-fani! 😀 <3

  0
  1. PlusMimmi says: Vastaa

   Minua harmittaa, että koko kausi on jo katottu. 😀 Pitää vissiin alottaa alusta! Ja Phil on kyllä aivan loistava. Saa nauraa aina ihan vedet silmissä.

   0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM