Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

MUUTOS MATKASUUNNITELMIIN

Voi huh mikä 24 tuntia takana! Saavuttiin eilen kasin aikoihin illalla kotiin Savosta ja kaivoin passit esille Miamin lennon lähtöselvitystä varten. Avasin Finnairin applikaation ja ruudulle lävähti viesti, että aamun 7.50 lähtevä BA:n operoima lento Lontooseen on lumikaaoksen vuoksi peruttu. Huusin Matille asiasta joka ensin arveli ensin minun huijaavan, tosin melko pian selkeni, etten valitettavasti juksaa, vaan lento on tosiaan ihan kokonaan peruttu (eka kerta, että näin käy!). Sydän hyppäsi kurkkuun ja hetken aikaa pelkäsin, että koko loma peruuntuu. Otettiin aivan samantien puhelu Finnairille, josta ystävällinen asiakaspalvelija sumpli meille paikat seuraavalle suoralle Finskin lennolle Miamiin, tosin vasta tiistaille. Älyttiin onneksi siinä samalla kysyä onnistuuko reissun paluulennon venyttäminen myöhemmäksi (takaisin Miamista Helsinkiin meillä olisi anyway ollut Finnairin suora lento) ja se onneksemme onnistui ja saatiin lopulta myös yksi matkavuorokausi lisää. Huh!

Tänään ollaankin sitten siirretty ja peruttu jo varattuja ja maksettuja hotelleja, auton vuokrausta (jouduttiin vuokraamaan kokonaan uusi auto, kun varausta ei saanut enää näin lyhyellä varoitusajalla peruttua) ja muita asioita ja aikatauluja, jotka nyt menivät vähän sekaisin tämän lennonmuutoksen vuoksi. No, peukut pystyyn, että päästään vihdoin matkaan huomenna, kai tännekin on lumimyräkkää lupailtu, mutta luotto Helsinki-Vantaan kalustoon on kova! Koko tämä säädön määrä on kieltämättä tuntunut aika uskomattomalta, mutta ollaanpa ainakin ehditty pakata rauhassa ja kääntää jo vähän unirytmiäkin lomaa varten. Onneksi kumpikaan meistä ei ole sellaista tyyppiä, että reissufiilis laantuisi kovinkaan pienestä, vaan ollaan oltu enemmänkin fiiliksissä siitä, että saatiin myös menomatkalle suora lento (lentojen ostohetkellä molemmat suunnat suoralla lennolla olivat meidän budjetille liian kalliit) ja että saatiin yksi matkavuorokausi Floridassa lisää ”samaan hintaan”, sekä siitä, että Disney Worldiin kaavailemamme keskiviikko siirtyykin nyt torstaille, sillä keskiviikolle on lupailtu lämpöä Orlandoon vaan 16 astetta (torstaille taas kivemmat 22°C).  Mitäpä menin valittamaan ääneen eilen äidille, että meillä on vähän liian tiukka aikataulu aamulla koittavan lähdön suhteen, kannattaa totisesti varoa mitä toivoo! 😆

Tämä kuva on napattu viime viikolla työhuoneeni ikkunasta, kun maassa oli vielä lunta. 

8+

2 Comment

 1. Apua mikä säätö ja hetken pelästys on tullut. Muistan aina sen kellojensiirtohomman, kun kerroit vai miten se meni, kun teillä tuli kiire kentälle. Huhhuh, mutta mitä tätä luki, niin loppu paremmin kuin alunperin, kun nyt unohtaa kaikki säädöt. Ihan mieletöntä reissua ja oh my Disney World, haaveitteni täyttymys toivottavasti myöskin jonain päivänä. 🙂

  0
  1. PlusMimmi says: Vastaa

   Huh se Berliiniin lähtö! Onneksi tässä ei ollut ”omasta mokasta” kiinni.

   Mä mietin sua monesti eilisen aikana, olisit kyllä tykännyt Disney Worldista tosi kovasti! Ja tarvinnut varmaan oman matkalaukun kaikille niille ihanille Disney-kupeille, joita olisit tuolta hamstrannut. 😉

   0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM