Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

MOI MIAMI!

Me ollaan viihdytty loistavasti täällä Miamissa nyt jo kahden yön verran. Ajeltiin tosiaan maanantaina Key Westistä tänne meidän hotellille (pysähdyttiin matkalla parituntinen Wakeparkissa, joka oltiin avattu Irman tuhojen raivauksen takia vasta edellisenä päivänä), saatiin huone (26. kerroksesta, aivan ok) ja päästiin todistamaan heti auringonlaskua oman huoneen ikkunasta (kts. yllä oleva kuva). Meillä on huone sopivasti tässä rakennuksen sivussa niin, että saadaan nauttia sekä kaupunki-, että merinäköalasta ja tämä kuva on siis ensimmäiseltä illalta kaupunkiin päin. Alunperin meidän oli tarkoitus olla tässä hotellissa vain yksi yö, mutta koska paluupäivä siirtyi kahdella yöllä, päädyttiin varaamaan lopulta viikonlopun kovan pähkäilyn jälkeen vielä kaksi lisäyötä tähän samaan hotelliin. Sanotaanko näin, että ei kyllä harmita ollenkaan, sillä sen verran ahkerasti ollaan paikkaa vaihdettu, että kiva olla välillä kolme yötä samassa hotellissa ja tämä jos mikä on tähän tarkoitukseen aivan huippu hotelli, tosin ehkä vähän hintava, mutta kerrankos sitä…

Huomenna illasta olisikin sitten kotimatkalle lähdön aika, luovutellaan huone puolen päivän aikaan ja lento lähtee vasta yhdeltätoista illalla, joten vielä on kokonainen päivä aikaa tutkia Miamia. Ja tutkittavaa täältä kyllä löytyy, saapa nähdä mitä keksitään vielä huomiselle! Perillä Suomessa ollaankin sitten vasta neljän pintaan iltapäivästä perjantaina ja sitten onkin hyvä asennoitua joulun viettoon. Vaikka täällä on etenkin kauppakeskuksissa älytön joulutohina päällä, on silti jotenkin hankala muistaa, että aatto on jo tällä viikolla. Saattanee johtua esim. tuosta +26°C lämpötilasta. Niin ja tietysti palmuista. Onneksi äiti, iskä ja koirat (sekä kinkku) ja siskoni miehineen saapuvat meille joulun viettoon lauantaina, eli eiköhän tästä vielä onnistunut joulu saada. Mutta nyt altaalle muutamaksi tunniksi nauttimaan kun on vielä saatavilla tätä aurinkoa ja lämpöä mistä nauttia. Pitäkäähän huolta! 😘

Ps. Pääsin eilen ekaa kertaa tällä reissulla Sephoraan. Ei siitä sen enempää. 💸💸💸

7+

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM