Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

TUKHOLMAN SEPHORA-OSTOKSET

Tosiaan aivan kuten tuossa ennen Tukholman reissua kirjoittelinkin, niin itselläni ei shoppailu erityisemmin agendana tuolla Tukholmassa ollut ja silläpä ei ostoksia tällä kertaa ihan hirveästi kertynytkään. Kävelin kyllä pitkään Åhlensilla yksi ihana tuoksukynttilä kädessäni ja samaisen tavaratalon paperiosastolta olisi tehnyt mieli hamstrata mukaan juttu jos toinenkin (Mujista nyt puhumattakaan!), mutta lopulta poistuin tyhjin käsin. Sephorasta ostoskoriin tarttui nämä yllä olevan kuvan tuotteet, joista osan sain kaupan päälle.

Too Facedin Melted Latex-huulikiilto oli ostoslistallani jo Rodokselta, mutta sielläpä ei näitä ollutkaan tarjolla. Tukholmasta onneksi löytyi ja valkkasin väreistä testiin tämän sävyn Peekaboo. Kyseessä on siis todella kiiltävä huulikiilto, joka kuitenkin pysyy yllättävän hyvin huulilla (minulla oli tätä jo keskiviikkona eräässä blogitapahtumassa). Melted ja Melted Matte punat ovat vakuuttaneet minut aikaisemmin, eikä tämäkään tehnyt poikkeusta. Aivan loistava tuote ja pitkästä aikaa kivaa vaihtelua ainaisiin mattahuuliin. Tällä hintaa oli Tukholman Sephorassa 180 kruunua.

Tämä Marc Jacobsin The Nude(ist)-setti tarttui mukaan Sephoran kassajonon vierellä olevista hyllyistä (nämä hyllyt on todella pahoja!), josta löytyy yleensä minikokoja ja erilaisia tuotesettejä. Setissä on siis minikokoinen nudehuulipuna sävyssä Role Play, musta silmienrajauskynä ja tuo peilin sisällään pitävä kotelo, joka sinetöi ostopäätökseni ja jonka otin käyttöön luottokorttikoteloksi. Tuotteita en ole vielä ehtinyt testaamaan (minullahan ei ole erityisen hyviä kokemuksia Marc Jacobsin huulipunista, mutta annetaan nyt taas mahdollisuus), saa nähdä vakuuttavatkoTämä setti oli jotenkin vaan aivan pakko saada! Hintaa setillä Tukholman Sephorassa oli 220 kruunua.

Olin tosi innoissani kun viikkoa aiemmin Rihannan Fenty Beauty-sarjaan oli saapunut lisää tuotteita. Mielessä ennen reissua oli luomiväripaletti, mutta livenä se ei sitten puhutellutkaan vaan päädyin nappaamaan merkiltä ainoastaan tämän Fenty Beauty by Rihanna Starlit-kiiltopunan sävyssä Supermoon. Olen ehtinyt myös tätä jo käyttämään ja on kyllä hyvän tuntuinen huulilla. Tämä ei ole mitenkään rasvainen, vaan jämäkämpi. Vitsi että tämä tuotteen pakkaus ja ulkonäkökin on aivan loppuun asti mietitty, tykkään! Hintaa tällä Tukholman Sephorassa oli 190 kruunua.

Kaipasin kulmille vielä jonkun tuotteen ja koska minulta löytyy ennestään Benefitin kulmapaletti, josta pidän kovasti, tartuin tällä kertaa tähän Benefitin Ka-Brow!-kulmaväriin sävyssä 04. Tätäkään en ole ehtinyt vielä korkkaamaan, mutta odotukset ovat kieltämättä kovat, sen verran laadukkaita nämä Benefitin tuotteet yleensä ovat. Hintaa tällä oli Tukholman Sephorassa 285 kruunua.

Muistin kerrankin avata suuni kassalla ja kysyä sampleja ja ystävällinen myyjä tyrkkäsikin kassiini mukaan tämän Benefitin Roller Lash-maskaran minikoossa.

Lisäksi sain kaupanpäälle tämän Sephora-lentopussukan, joka vetää litran verran tuotteita sisäänsä. Näiden lisäksi myymälässä jaettiin kaikille halukkaille lisäksi ilmaiseksi muovisia Sephora-logolla varustettuja meikinsäilytysastioita (vähän kuin ilmaisia ämpäreitä, heh), joita sain mukaani kolme kappaletta.

Tulipa tehtyä kivat ostokset, enkä tällä kertaa hurahtanut ostamaan mitään ”turhaa”. Kaikki näistä tuotteista päätyvät varmasti käyttöön. 😌

3+

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM