Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

PLUSSAKIRPPIS

Ehkäpä huomasittekin jo Facebookista, että sunnuntaina taas kirppistellään! Kesällä oltiin pitämässä porukalla kirppistä Kampissa tämän saman talon sisäpihalla, mutta tällä kertaa kirppis pystytetään ihan sisätiloihin (marraskuulla on osuutta asiaan). Minulla on reilusti vaatteita taas myynnissä ja ajattelin ottaa myös pitkästä aikaa kosmetiikkaa jonkun verran mukaan. Eli nähdään siis ensi sunnuntaina (26.11.) klo 12.00 alkaen osoitteessa Arkadiankatu 20 A 9. Summeria painamalla pääsee alaovelta sisälle ja eikun vaan portaita pitkin tai hissillä kolmanteen kerrokseen. Maksuna käy käteinen ja puhelimella Pivon, Mobilepayn tms. applikaation kautta rahan siirtäminen.

Tervetuloa! 🙂

4+

3 Comment

 1. Onko tämä siis sunnuntaina 26. päivä?

  0
  1. PlusMimmi says: Vastaa

   Hyvä huomio! 😀 Eli on. Kiitos kun täsmensit!

   0
   1. PlusMimmi says: Vastaa

    Nyt on päivämäärä tekstiin ja kuvaan korjattu! 🙂

    0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM