Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

PARIN VIIKON KUULUMISET

En voi olla päiväilemättä hetkisen sitä, että huomenna vaihtuu joo joulukuuksi! Ihan käsittämätöntä. Samoin on pakko vähän pohtia ääneen taas kerran sitä, että mihin nämä viikot oikein hujahtaa toinen toisensa jälkeen? Tämä vuosi on ollut yhtä haipakkaa ja aika tuntuu juoksevan hillitöntä vauhtia eteenpäin. Viime viikko oli kiireinen, tuli pyörittyä useampana päivänä Helsingissä lounaspalavereissa (kuvan sushit Mannerheimintielle Forumiin avanneesta Fuku-sushibuffasta, nam!), blogitapahtumissa (mm. tuon upean ruusukultaisen Oral-b sähköhammasharjan lanseerauksessa!), sekä perjantaina mm. JVG:n nimmarikeikalla Forumissa kuvailemassa.

Alkuviikosta ehdittiin viime viikolla myös Piken kanssa yksityiskoulutukseen ja niitä oppeja onkin yritetty soveltaa käytäntöön nyt reilun viikon verran. Torstaista lauantaihin myös siskoni koira oli meillä hoidossa ja hulinaa kolmen koiran kanssa riitti. Lauantaina sitten käytiin uusilla naapureilla (jotka muuttivat naapuriimme kyllä jo viime toukokuussa) vihdoin kahvittelemassa ja minä sain vierailun aikana mm. kolme rokotusta innokkailta alle viisi vuotiailta hoitajilta. Sisko tuli vielä lauantaina meille illaksi hengailemaan ja hakemaan hoitolaisen kotiin, joten samalla katsottiin pitkästä aikaa Love Actually-leffa ja tehtiin nachopelti. Yritettiin ensin katsoa Netflixistä Jouluprinssi nimistä elokuvaa, mutta se oli niin kertakaikkisen kamala, että oli pakko lopettaa kesken. Joululeffan tuska oli siis läsnä ja Love Actuallyhan ei petä koskaan! Toinen leffavaihtoehto olisi ollut Holiday, joka sekin varmasti tulee katsottua kyllä ennen joulua tai viimeistään joulun pyhinä.

Viime viikonloppuna sain ostettua meidän Floridan reissulle kaikki hotellit (kiitos Blackfriday alejen, muuta en sitten shoppaillutkaan) ja Sunnuntaina sitten kirppisteltiin Kampissa. Kiitos teille, jotka taas tulitte plussakirppikselle, oli oikein kiva nähdä! Hyvä määrä vaatetta vaihtoi onneksi taas omistajaansa ja loput jäivät Pepin häkkivarastoa täyttämään, heh. Tällä viikolla alkuviikko puolestaa meni Pepin kanssa lomaillessa ja pikkujouluja vietellen Sveitsissä (ei siellä maassa, vaan Hyvinkäällä, tästä tulossa ihan oma postauksensa) ja nyt onkin sitten hyvin syöty, Bad Moms Christmas-leffa nähty (joululeffat=parasta) ja mm. jalat Florida-kunnossa! Onnistuin myös jotenkin ihmeessä hävittämään matkakorttini tuolla reissulla, joten ihan ilman säätämistä ei minilomasta tälläkään kertaa selvitty. No onneksi on olemassa HSL appi, jonka kautta saa ostettua bussilipun myös tänne Kirkkonummelle asti hyvinkin näppärästi.

Tämän päivän ilonaiheisiin on lukeutunut iPhone X:n saapuminen ja sen käyttöä harjoitellessa onkin hurahtanut lähes koko päivä. Puhelin vaikuttaa kyllä ihan älyttömän hyvältä näin ensituntumalla, vaikka onhan tuo käyttö ilman kotinäppäintä ensialkuun aikamoista opettelua. Odotan innolla, että pääsen kuvailemaan Floridasta matskua Instastoriesiin ja Instagramiini, niin pääsee puhelin ihan kunnolla tositoimiin vähän valoisammissa olosuhteissa. Tulevan viikonlopun agendalla onkin loppujen jouluvalojen asentaminen ja ensi viikolla koittavien SUOMI SATA-bileiden menun ja koristeiden suunnittelu. Onpa mukavaa! 🙂

9+

2 Comment

 1. Mistä toi sun päällä oleva takki on? Tosi kivannäköinen! 🙂

  0
  1. PlusMimmi says: Vastaa

   Se on itse asiassa jakku ja jo monta vuotta vanha Junarose-merkkinen! 🙂 Edelleen yksi lemppareista.

   0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM