Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

SYKSYN TUOKSU

Minun syksyni tuoksuu tänä vuonna makealle kukkaishedelmäiselle Emporio Armanin Because It’s You-parfyymille. Tuoksu pitää sisällään mm. vaniljaa, myskiä, vadelmaa ja nerolia. Sain hajuveden lahjaksi Blockfesteillä Sokoksen pisteeltä ja ihastuin naiselliseen parfyymiin samantien. En ole ennen omistanut yhtäkään Emporio Armanin tai ylipäätään Armanin tuoksuja ja tämä olikin erityisen positiivinen yllätys. Because It’s You-tuoksua markkinoidaan itsenäiselle, vapaalle ja vahvalle naiselle ja tälle löytyy tuoksupari myös miestenpuolelta. Tuota miehille suunnattua Stronger With You-tuoksua en tosin ole päässyt vielä tuoksuttelemaan. Because It’s You on eau de parfum, joten tuoksu kestää hyvin iholla koko päivän ja minulle onkin tullut jo useampi tuoksukehu tästä viime aikoina. 😌

Miltäs teidän syksy tuoksuu?

Hajuvesi blogin kautta saatu.

4+

2 Comment

 1. Heidi Parviainen says: Vastaa

  Moi, tuo on ihana tuoksu. Mut hei joko olet ostanut joulukalenterin? Minä ostin jo. Päätin täräyttää kunnolla ja ostin Lumenen joulukalenterin. Odotan jännityksellä, kun saan sen kotiin. 🙂

  0
  1. PlusMimmi says: Vastaa

   En ole vielä! Seuraillut kyllä kosmetiikkajoulukalentereja (Elevenin kalenteri kiinnostelisi!), mutta vielä en ole mitään tilannut. 🙂 Sen Lumenen näin toissaviikolla showroomilla ja hyvältä näytti. Kiva, että Lumenekin teki tänä vuonna kalenterin. 🙂

   0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM