Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Terkkuja Rodokselta!

Lomaterveiset täältä Rodokselta! Meillä jo kuudes lomapäivä on hyvässä vauhdissa, ollaan tänäänkin otettu aurinkoa aamu kymmenestä saakka altaalla, uitu ja nautiskeltu +28°C lämmöstä ja vilvoittavasta merituulesta. Rodos on ollut ainakin minulle oikein positiivinen yllätys! Ruoka on aivan järjettömän hyvää ja hintataso etenkin ravintoloissa edullinen. Ollaan käyty uudessa lempiravintolassamme Tamamissa (kiitos sinulle Jonna, joka Rodos vinkkipostaukseen kyseistä ravintolaa suosittelit!) jo kahteen otteeseen syömässä. Lasku on ollut joka kerta kolmelta henkilöltä juomineen pitkän kaavan mukaan yhteensä n. 50€ ja ruoka paikassa on aivan sairaaaaan hyvää!

Iltaisin ollaan ravintoloissa istuskelun lisäksi kävelty ympäriinsä Rodoksen kaupungissa ja yhtenä iltana hurautettiin taksilla Jumboon, josta sisko osti mm. ensi kesän häihin jo juttuja ja saatiin samalla tuliaiset hankittua myös kotona odottaville koirille. Nyt äiti ja siskokin saapuivat altaalta tänne huoneeseen mukanaan Pita Gyros-pötköt, eli eikun syömään! Illan ohjelmassa tänään vielä vanhaan kaupunkiin tutustumista. Vielä huominen aurinkopäivä ja tiistaina kotiin! Kyllä kelpaa! 😎

11+

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM