Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

PLUSMIMMI STAILAAMASSA ITIKSEN ZIZZISSÄ!

Kaupallinen yhteistyö Zizzi

Minulta kysellään aika useinkin erilaisia stailausvinkkejä ja pyrin täällä blogissakin aina vinkkaamaan, mikäli mahdollisuus stailattavakseni pääsemiseksi on. Nyt sitä (ilmaista) pukeutumisneuvontaa minulta onneksi taas saa, sillä Zizzi avaa huomenna torstaina klo 9.00 myymälän ITIS-kauppakeskukseen (Glitterin ja Halosen väliin 1. kerrokseen) ja minä olen taas tälläkin kertaa avajaismenossa mukana!

 

♥ Huomenna torstaina (28.9.) 20 aamun ensimmäistä jonottajaa palkitaan -50% alennukseen oikeuttavalla kultaisella kupongilla ja lisäksi tarjolla on päivän mittaan live-musiikkia ja pientä purtavaa.

♥ Perjantaina (29.9.) minä olen Itiksen Zizzissä stailaamassa asiakkaita klo 14-18, joten tulkaahan moikkaamaan ja shoppailemaan kanssani syyspukeutumista (myymälässä paljon mm. erilaisia syystakkeja!). Perjantaina kannattaa tulla osallistumaan myös 500€ Zizzi-lahjakortin arvontaan klo 13.00 alkaen (voittaja arvotaan klo 18.30) ja kahvittelemaan shoppailun lomassa.

♥ Lauantaina (30.9.) tarjolla jäätelöä koko päivän ajan!

♥ Sunnuntaina (1.10.) Zizzissä nautitaan mehuista ja hedelmistä, sekä tietysti vielä viimeisen päivän ajan huipuista avajaistarjouksista.

 

Kaikki normaalihintaiset tuotteet ovat siis torstaista sunnuntaihin myymälän avajaisten kunniaksi -25% alennuksessa ja lisäksi liikkeessä on paljon päiväkohtaisia tarjouksia ja muutakin ohjelmaa. Minä yritän ainakin napata perjantaina myymälässä 10€ hintaan avajaistarjouksessa olevan kukkamekon itselleni ja himottaisipa vähän tuo saman mallinen niin ikään kympin avajaisissa kustantava vihreä mekkokin

 

Nähdään siis perjantaina Itiksen Zizzissä! ✌🏼

2+
PLUSMIMMI @ INSTAGRAM