Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

MAC LOOK IN A BOX BE WOW MINI LIPSTICKS

Pitkästä aikaa hieman kosmetiikka-aiheista juttua tännekin! Olen kyllä saanut blogin kautta ja hankkinut itse muutamia mielenkiintoisia meikkejä ja muita tuotteita kesän aikana, mutta koska tuntuu, että en ole ehtinyt kunnolla asettua ja perehtyä tuotteiden testaamiseen, pullistelee työhuone tällä hetkellä avaamattomia tuotteita. Täytyypä alkaa tässä syksyn mittaan testailemaan ja raportoimaan tuotteista tänne blogiinkin oikein urakalla!

Nämä minihuulipunat korkkasin  juuri ennen Rodoksen reissua. Luin joskus kesäkuussa Miss Piggy’s Pearls blogista, että tätä syötävän ihanan näköistä huulipunasettiä saa Suomesta ainoastaan lentokentän MAC-pisteeltä ja tämä sattui tulemaan mieleeni istuessamme kahvilla lentokentällä Berliinin lennon boardausta odotellessa. Kirmasinkin siitä sitten samantien MACille ja nappasin punat sen kummemmin asiaa ajattelematta matkaan 38€ hintaan.

Minultahan löytyy aikamoinen kattaus MACin huulipunia, mutta tässä setissä oli mielestäni tosi kivasti mattasävyjä laidasta laitaan. Punat ovat siis minikokoisia, eli tuotetta löytyy jokaisesta hylsystä 1,8g (normaalikokoisesta MACin punasta 3g), joten tässä setissä pääsee kokeilemaan montaa sävyä varsin edullisesti. Hieman yllätyksekseni eniten käyttökertoja toistaiseksi on saanut tuo oikean reunan nudepuna nimeltään Nude Du Jour, mutta eiköhän nämä värikkäämmätkin syksyn myötä päädy käyttöön. Tuo Antique Velvet ainakin on aiiivan ihana sävy syksyä ajatellen, kun ainakin meikäläisen vaatetukseen palaa taas vahvasti viininpunainen ja muut syyssävyt.

Dodgy Girl 

Antique Velvet

No Faux Pas 

Relentlessly Red

Nude Du Jour

 

Meikeistä puheenollen lähden kohta Helsinkiin valokuvattavaksi, tällä kertaa kuitenkin täysin ilman meikkiä ja muutakaan laittautumista. Tuntuu kieltämättä hieman oudolle, vaikka meikittömyys ei minulle varsinainen ongelma olekaan. Siltikin harvemmin tulee liikuttua omaa kotikylää kauemmaksi aivan au naturel. 😊

6+

4 Comment

 1. Laura K. says: Vastaa

  Oi toi vika on kyllä tosi kiva :). Neutraali, mutta kuitenkin erottuva. Itse kun en osaa käyttää nykyään kamalan vahvoja sävyjä huulilla :). Sulle kyllä käy kaikki punat. Tuommoinen paketti onkin tosi kätevä, pienoiskoossa ja edullisemmin laadukkaita punia jotka ei kerkeä mennä ”huonoksi”, varsinkaan tällaisella ”meikkaankerrankuukaudessa”-tyypillä :D.

  0
  1. PlusMimmi says: Vastaa

   Kiitos! 🙂 Tykkään kyllä käyttää erilaisia huulipunia nudesta kirkkaisiin, mutta jotenkin nyt on ollut nude-kausi päällä.

   0
 2. Onnea hyvästä ostoksesta! 🙂 Vitsi tuo Antique Velvet näyttää sulla upealta, ja tuo vaalea malvan sävy on munkin lemppari <3

  0
  1. PlusMimmi says: Vastaa

   Kiitos vaan sinulle vinkkauksesta. 😀 En olis kyllä tarvinnut, mut vitsi nuo on ihanat!

   0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM