Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

OOTD – BLOCKFEST LAUANTAI

☀️ Bloggaaja kesälomailee, postaus on ajastettu!

Tähän väliin Rodoksen lomaa on hyvä laittaa tämä sateisen Blockfest-lauantain asu. Käytiin Streetlavalla katsomassa päivän ensimmäisenä esiintyneen serkkuni keikka ja sitä ennen vähän kastumassa (kertakäyttösadeviitoista huolimatta) rankkasateessa. Onneksi päästiin keikan jälkeen hotellihuoneeseen kuivattelemaan ennen iltaa ja samalla (tosin kuivaneella) asukokoonpanolla jammailin sitten myös illan keikat. Asun takin ostin Dubaista häämatkalla, kengät tuli tilattua kesälomalla Calirootsista ja paita, korvikset ja gymbag ovat kaikki ostettu viime reissulta Berliinistä. Hauskaa tässä asukokonaisuudessa oli se, että minulla oli tuo sama musta hame itse asiassa päällä myös viime vuonna juurikin Blockfestin lauantaina! Tämän vuoden perjantain festariasu löytyy puolestaan täältä ja perinteinen Blockfest-festarifiilistelypostaus puolestaan täältä.

Tämän kesän festarit olivat nyt sitten tässä! ✌🏼

Takki – Jacket Forever 21+ (3XL) // Paita – T-shirt Forever 21+ (3XL) // Hame – Skirt New Look Inspire (UK24) // Korvikset – Earrings H&M // Sneakers ADIDAS Caliroots (UK7) // Gymbag Berliinistä

8+

2 Comment

 1. Moi Mimmi! Onpa kiva paita. En ole Forever21:stä tilannut mitään ennen, selailin vähän ja paljastui jenkkikaupaksi. Näyttää kuitenkin löytyvän putiikkia Euroopastakin, mutta tuleekohan tilaukset Jenkeistä vai jostain lähempää? Tullit aina vähän epäilyttää.
  Oho, tämähän on viimekesäinen postaus, meneeköhän nyt ihan ohi 😛

  0
  1. PlusMimmi says: Vastaa

   Hei, ei tule Jenkeistä EU-tilaukset vaan Hollannista muistaakseni, eikä tulleja tule. 🙂 Olen joskus tehnyt tämmösen postauksen F21:lta tilaamisesta: http://www.plusmimmi.com/2013/09/forever-21lta-tilaaminen/ Oiskohan tästä jeesiä?

   0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM