Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

BLOCKFEST 2017

Viime viikonloppuinen Blockfest oli kyllä taas kova! Festari juhli jo kymmenettä vuottaan ja minulle kerta Blockeilla oli jo neljäs. Edellisten vuosien Blockfestejähän muistelin muutama viikko sitten TBT-postauksessa. Tällä kertaa Jykä ei ollut ollenkaan matkassa, vaan kesälomailee edelleen vanhempieni luona Savossa, joten päästiin festaroimaan Blockfesteille Matin kanssa ihan kahdestaan. Viime vuosista poiketen yövyttiin ekaa kertaa myös Sokos Hotel Ilveksessä ja ainakin aamupalan osalta oli tuolla huomattavasti väljempää ja muutenkin sujuvampaa. Saavuttiin tosiaan töiden takia vasta kuuden paikkeilla perjantaina Tampereelle, saatiin auto mahtumaan onneksi vielä Ilveksen omaan parkkihalliin, napattiin pressipassit ja rannekkeet akkreditointipisteestä matkaan, heitettiin kamat hotellihuoneeseen, ladattiin rahaa Pivosta rannekkeelle ja ampaistiin kiireellä alueelle.

Jono alueelle oli todella pitkä ja onneksi päästiin lyhyellä jonotuksella sisälle passien ansiosta. Ehdittiin siis kuin ehdittiinkin Taakibörstan ja Tuomion ja Koneen keikalle telttaan. Keikan jälkeen päädyttiin vaan fiilistelemään teltan liepeillä kaikessa rauhassa, kunnes tajusin aikataulua tutkiessani että Skeptahan muuten lopettelee keikkansa jo vartin päästä. No, tällä kertaa jäi siis Skepta näkemättä! Siirryttiin istuskelemaan Pyynikin Käsityöläispanimon laivaan, jossa oli ihanan väljää verrattuna muihin anniskelualueisiin. Palattiinkin tuonne laivaan useampaan otteeseen viikonlopun aikana nautiskelemaan erikoisoluista ja leppoisasta tunnelmasta (niin ja tietty sisävessoista, heh). Käytiin illan mittaan katsomassa JVG:n keikka Stadionilla, jossa ALMA kävi myös vierailemassa lavalla ja vitsi se oli kova! JVG:n jälkeen siirryttiin vielä Street-lavalle, jossa esiintyi Vähäiset Äänet ja Vähärit se vasta kova olikin! Harmitti kyllä, ettei saatu ostettua uusinta kassua, kun ne myytiin niin sukkelasti loppuun. Perjantai-ilta huipentui vielä Wiz Khalifan keikkaan, jonka jälkeen taktikoitiin ja napattiin alueelta burgerit matkaan ja suunnattiin suoraan hotellihuoneeseen. Voin kertoa, että ostotarjouksia mukana olevasta hampurilaisateriasta sateli tuon lyhyehkön kävelymatkan aikana aika tavalla! 😁

Lauantaina pistäydyttiin ensin hotelliaamiaisella ja olin lupautunut kaason ominaisuudessa siskolleni makutuomariksi hääpukusovitukseen Morsiusgalleriaan klo 11. Sisko löysikin aivan ihanan morsiuspuvun (❤️!) ja puolitoistatuntisen sovittelusession jälkeen otin suoraan suunnaksi alueen, jossa sekkupoikani Jones esiintyi. Tässä vaiheessa vettä tuli taivaalta ihan jonkun verran, joten onnistuttiin kastumaan aivan läpimäriksi ja päätettiinkin siirtyä hotellihuoneeseen kuivattelemaan kamppeita. Toisinsanoen yöpaita päälle ja peiton alle muutamaksi tunniksi… Onnistuin siinä sitten nukahtamaan ja heräilin vasta kuudelta, laittauduin (vaatteet olivat onneksi kuivaneet, jes!) ja lähdettiin takaisin alueelle. Teltta oli ihan tukossa, koska Paperi T ja siirryttiin jossain vaiheessa taka-alalle fiilistelemään. Törmättiin siinä sitten Annukkaan (muistatte ehkä Oi ihana turhamaisuus-blogin, Annukka ja Eevahan on meidän ihan ekoja bloggaajatuttavuuksia elokuulta 2009), jonka kanssa vaihdettiin kuulumisia pitkästä aikaa. Lil Waynen aloitettua Stadionilla mentiin Matin kanssa taas laivapyörähdyksen kautta SOKOS-VIPiin syömään salaattia ja katsomaan keikkaa screeniltä. Jossain vaiheessa valuttiin telttaa kohti, jossa seuraavaksi esiintyi Avain. Porukkaa oli aivan järjettömästi ja keikka oli aivan älytön. Kunnon nostalgia-aalto pyyhkäisi yli koko jengin ja vaikka koko keikka olikin huikea, kieltämättä jäi vähän harmittamaan, että encorea ei lopulta kuultu, sillä Punainen Tiili -vinyyliltähän löytyy myös Ysist viiteen ja Kuka on Esko -biisit, joten ne ois ollu kyllä TODELLA kova lopetus keikalle! Avaimen lopetettua otettiin mukaan taas safkaa ja käveltiin hotellille ihmettelemään miten siisti keikka äsken tulikaan koettua. ☮

Iso kiitos Blockfest! Oli taas kerran aivammahtavaa! 

Liput ja hotellimajoitus Blockfesteille blogin kautta saatu. 

5+

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM