Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

BERLIN

Palailtiin kotiin Berliinistä eilen aamuyöstä. On muistaakseni joka ikinen kerta lennetty Tegelille Air Berlinillä ja kaikki on sujunut tosi hyvin, mutta nyt kone oli molempiin suuntiin myöhässä (mennessä tunnin ja tullessa kaksi). Aikamoisesta talousongelmista viime aikoina kärsinyt lentoyhtiö ei ole siis enää kovinkaan luotettava, joten kai se on siirryttävä lentämään jatkossa suosiolla Finnairilla. Harmi juttu, sillä muuten olen kyllä tykännyt Air Berlinin sujuvasta palvelusta. Berliini puolestaan oli taas ihan oma itsensä. Tuntui kun olisi tullut taas kerran kotiin, kun hypättiin Maiskin lähiasemalla pois ja rullaitiin matkalaukkuinemme tukikohtaan, jossa on oltu monta kertaa.

Viiteen Berliini-päivään mahtui aika reippaanlaisesti käppäilyä ympäriinsä, hyvää ruokaa ja juomaa (mm. sudanilaista ja korealaista, NAM!), vanhoja tuttuja paikkoja ja ihan uusia tuttavuuksia. Käytiin me vähän shoppailemassakin ja päästiin vihdoin nauttimaan niistä kovasti kaivatuista hellepäivistä. Berliinin lämpötilat on kyllä joka ikinen kerta meidän reissun aikaan kohdallaan ja nytkin useampana päivänä lämpöä oli +27°C! Pitänee listata taas muutama Berliini-vinkki tänne, niitä kun tasaisesti aina minulta kysellään. Paikallisopas, joka on perillä kaupungin parhaista paikoista on kyllä kultaakin kalliimpi ja reissusta tulee nautittua ihan eri tavalla, kun ei tarvitse hiki hatussa selvitellä missä mikäkin paikka sijaitsee. Berliini (ja Maiski), on jo ikävä! 😎

Moscow Mule x 2, jossa oli myös mausteena mustapippuria! 

Maiskin lemppari drinkkibaari  (ylläri, en muista nimeä) vasta hiljattain nousseella trendialueella. Ihana!!  

All day brunch, yes please!

Tuo aika oivaltava viva la resolucion nauratti.

Rouva siellä keikistelee graffitien edessä. 

Kasvisravintola Emma Pean bataattiranskikset ja wedget, yum! 

Viimeisen päivän täsmäisku Mall Of Berlin-kauppakeskukseen.

9+

2 Comment

 1. Joo, joo, joo, vinkkipostaus pikapikaa, kiitoskiitoskiitos!

  0
  1. PlusMimmi says: Vastaa

   Näitä Berliinin paikkoja tipahtelee blogiin syksyn mittaan! 🙂

   0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM