Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

ALEKOODI UNELMA ITSESTÄ -VALMENNUKSEEN

Yhteistyössä Unelma Itsestä-valmennus

 

All our dreams can come true,
if we have the courage
to pursue them
– Walt Disney

 

Olin viime tammikuusta alkaen mukana blogiyhteistyön myötä neljä kuukautta kestävässä Unelma Itsestä-valmennuksessa. Kun aloitin valmennuksen, olin aika lopussa rankan vuoden 2016 jälkeen ja tein alkuvuodesta 2017 päätöksen panostaa enemmän aikaa oman hyvinvointini vaalimiseen. Neljä kuukautta online-valmennusta sujui yhdessä hujauksessa ja kirjoittelin väliaikakuulumisia valmennuksesta toisinaan tänne blogiinkin. Oli muuten kerrassaan mieltä avartavaa lueskella äsken noita omia mietteitä keväältä ja muistaa kuinka paljon parempi kokonaisvaltainen fiilis silloin olikaan! Elämä tuntui olevan huomattavasti paremmassa balanssissa kuin vaikka nyt.

Nyt ollaan taas siinä pisteessä, että uusi Unelma Itsestä-valmennus starttaa viikon päästä maanantaina 4.9. ja myös minä olen taas mukana! Omat tavoitteeni syksyn osalta ovat omaan hyvinvointiin panostamisen lisäksi kirkastaa itselleni syksyn työkuvioiden osalta mitä todella haluan tehdä. Valmennuksen myötä koittaa myös eräänlainen paluu arkeen, sillä ainakin omalta osaltani hektisen reissujen täyteisen kesän myötä elämä on ollut varsin retuperällä unen, ruokailun ja kaiken muunkin olennaisesti omaan hyvinvointiin ja jaksamiseen liittyvän suhteen. Luvassa siis ensi viikosta alkaen omanlaisensa ryhtiliike, jonka apuna taas Unelma Itsestä-valmennus! Mutta ensin viikoksi sinne Rodokselle latailemaan D-vitamiinivarastot täyteen ja tankkaamaan aurinkoenergiaa syksyyn! 😎

KOODILLA ”Plusmimmiunelmaitsestä” SAAT MAANANTAINA 4.9 STARTTAAVAN UNELMA ITSESTÄ ONLINE-VALMENNUKSEN HINTAAN 159€. ALEKOODI ON VOIMASSA 31.8.2017 SAAKKA! ✨

Valmennus blogin kautta saatu.

6+

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM