Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

PÄIVÄ KORKEASAARESSA

 ☀️ Bloggaaja kesälomailee, postaus on ajastettu! 

Vietettiin jo tänä kesänä yksi aurinkoinen sunnuntai Korkeasaaressa. En ole käynyt paikassa vuosiin (viimeksi varmasti reippaasti yli 25 vuotta sitten) ja tälläkin kertaa päädyttiin mukaan, koska 2- ja 4-vuotiaat vieraamme niin kovasti halusivat. Kätevää tuolla on se, että alle 6-vuotiaat pääsevät maksutta ja aikuisten lippu maksaa 14€. Vaikka päivän lämpö oli houkutellut monet eläimistä piiloon, nähtiin tuolla silti monia upeita luontokappaleita. Onhan tuolla nyt täysin eri olot kuin vaikka siellä Varsovan eläintarhassa muutama vuosi sitten, mutta kyllä nuo eläintarhat silti ajatuksia ja keskustelua joka kerta herättävät. Huikeinta Korkeasaaressa oli ehdottomasti nuo vapaana saarta ympäriinsä tepastelevat riikinkukot, uteliaat apinat ja tietysti upeat kissaeläimet. 🙂

4+

3 Comment

 1. […] lukea myös jutun Korkeasaaresta, niin seuraamistani blogeista ainakin Pinkit korkokengät ja Plusmimmi ovat käyneet siellä ”oikeasti”. Kivoja kuvia […]

  0
 2. Linkkasin siis juttusi eläintarha-aiheiseen juttuuni 🙂

  0
  1. PlusMimmi says: Vastaa

   Kiitos linkkauksesta Pirkko! 🙂

   0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM