Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

KESÄLOMALLE!

Blogi lomailee heinäkuun loppuun saakka. Blogiin on ajastettu tälle ajalle postauksia, joten ei siis huolta, mikäli joku siellä kaipailee kesälukemista vaikkapa sinne helteiseen laiturinnokkaan tai sadepäiviksi mökille. Ja ei sitä tiedä, jos minäkin piipahdan jossain vaiheessa kertomassa lomakuulumisia ihan reaaliajassa. Mutta jos en, niin no worries, palataan asiaan kesäkuulumisten kanssa sitten elokuussa! Nyt alan toteuttaa kesälistaa kohta kohdalta, huh! 😉

5+

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.