Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

OOTD – Swans

Saavuin tuossa tunti sitten juuri kotiin Helsingistä, jossa vierähti aamupäivä palaverissa. Illasta suunnitelmissa on suunnata Matin kanssa takaisin Helsinkiin leffatreffeille, sillä saatiin kutsu Itse ilkimys 3-leffan ennakkonäytökseen. Nuo Itse ilkimys-leffat on kyllä aivan huippuja, kakkososa käytiin katsomassa elokuvissa kummitytön kanssa viimeksi pari vuotta sitten kesällä Kouvolassa ja olihan se nyt hauska. Odotukset on taas siis korkealla ja mikä ettei, kun leffan musastakin vastaa taas vanha kunnon poikaystävä Pharrell. Leffan Yellow Light-biisi ainakin on hyvä, vaikka tuskin ihan Happy-hitin veroista siitä tulee. Tuo Itse ilkimys 3 saapuu siis perjantaina elokuvateattereihin, käykäähän katsastamassa.

Kiva mennä treffeille näin keskellä viikkoa. Matillakin on vielä pari viikkoa töitä ennen lomaa, joten on kiva yrittää kehitellä jotain kivaa tekemistä näille viimeisille työviikoille. Loppuviikosta on muutenkin tiedossa mukavaa ohjelmaa, sillä perjantaina Berliinin Maiski tulee meille yöksi ja lauantaina ohjelmassa olisikin Guns N’ Rosesin keikka Hämeenlinnassa, jonne meitä lähtee autollinen porukkaa. Toivottavasti keli hellii, ainakin säätiedote on onneksi parantunut eilisestä, jolloin lauantaiksi vielä lupailtiin sadetta. Harmittaa vähän, että tuo keikka menee päällekkäin Helsingissä samaan aikaan esiintyvän The Weekndin kanssa, mutta tällä kertaa näin.

Tämä asu tuli kuvattua yhtenä iltana auringonlaskun aikaan, siksi kuvien väritkin hieman punertavat. En muista onko tästä nyt viikko vai pari (kuka näitä laskee), mutta todennäköisesti olin viilettänyt Helsinkipäivän tuon näköisenä. Erikoista asussa on se, ettei päällä ole ripaustakaan mustaa! Normaalistihan minulta löytyy vähintäänkin musta laukku tai kengät asusta, mutta tässä on luovuttu jopa niistäkin. Täällä nähtyjä asioitahan tuossa on vekkihame ja kengät ja onhan tuo Brysselistä kolme kesää sitten hankittu laukkukin täällä vilahdellut useampaan otteeseen, veikkaisin kuitenkin että tuota jakkua ei ole vielä näkynyt, eikä ehkä tuota joutsenkuosista t-paitaakaan? No jakku on New Yorkista Forever 21:lta ja joutsenpaita Ison Omenan H&M:ltä. Ostin muuten Lontoosta alkuvuodesta Primarkista samanlaisen vekkihameen, kuin kuvissa mutta korallisessa värissä. No, pesin hameen ekan kerran ja jostain syystä vekit katosivat kokonaan! Että se siitä korallin värisestä vekkihameesta, mennään siis tällä harmaalla jatkossakin! 😀

Jakku – Cardigan Forever 21+ (3XL) // T-paita – T-shirt H&M (2XL) // Hame – Skirt Primark (UK18) // Laukku – Bag MBMJ // Kengät – Shoer TOMS (41) 

5+

4 Comment

 1. Nyt kun näin sun kengät niin mua alkoi harmittamaan, että miksi en ostanut noita laivalta, vaikka niitä moneen kertaan hipelöin Toi väri

  0
  1. PlusMimmi says: Vastaa

   Ne on kyllä pirtsakat! Mä ostin yhtenä vuonna kans laivalta TOMSit, mut ihan perus mustat. 🙂 Kyllä TOMSit tekee kesän!

   0
 2. IHANA asu!!

  0
  1. PlusMimmi says: Vastaa

   Kiitos! ☺️

   0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM