Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

OOTD – Nokkalan Majakalla

Tuli viime sunnuntaina vierailtua ekaa kertaa Nokkalan Majakalla Espoossa. Päädyttiin ystävän kanssa vähän extempore kahville (vaikkei kumpikaan meistä kyllä juonut kahvia) meren äärelle. Ajatuksena oli, että kävellään sitten muutaman kilsan matka takaisin kaverin kotiin jatkamaan juttua, mutta rankkasade pääsi yllättämään ja lopulta vietettiin useampi tuntinen tuolla Majakan suojissa kuulumisia vaihtaen. Erityisen ihana oli se kahvilan yläterassi tuoleineen ja onneksi ehdittiin istua siellä tovi ennen sadetta nauttimassa lämpimästä auringosta. Moni laittoi tuolla venettä kesäkuntoon tai oli veneilemässä ja piipahti kahvilla Majakalla, joten hulinaa riitti, eikä kaikki halukkaat mahtuneet edes syömään. Tuossa lähellä oli myös kivan näköinen ranta, jonne voisi joskus piipahtaa uimaan mereen.

Sateen tauottua hetkeksi riennettiin ottamaan nämä asukuvat. Asussa näkyvän mekon pelastin Pepin kirppiskasasta viime plussakirppiksellä. Se on Ivana Helsinkiä ja kuosi on Dots and Hearts. Teki mieli pukea sunnuntain kunniaksi jotain rentoa ja tuo oli kyllä mitä parhain valinta. Lisäksi vaan leggingsit (onneksi laitoin, sillä lämpötila tipahti sateen tullen paristakympistä viiteentoista), kangaskassi, jalkaan TOMSit, korviin puiset vuosia vanhat peace-korvikset ja aurinkolasit ja asu oli valmis.

Mekko – Dress Ivana Helsinki (46) // Leggings Forever 21+ // Kengät – Shoes TOMS (9,5) // Arskat – Sunnies Gina Tricot // Korvikset – Earrings Glitter // Kangaskassi – Bag R&H

Korvikset blogin kautta saatu.

5+

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM