Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

JYKÄ 6 VUOTTA!

Tämä jätkä täyttää tänään kuusi. Listasin vuosi sitten aika monta asiaa Jykästä. Nämä kaikki pitävät kyllä edelleen paikkansa, joten listataan nyt kuusi lisää.

♥ Jykä vihaa Fidget Spinneriä! Tyyppi nyrpistää nenäänsä ja yrittää pysäyttää pyörinnän tassullaan.

♥ Jykä on matkinut viimeisen vuoden aikana Eikalta monta ei niin kivaa asiaa, mm. ovikellolle haukkumisen (myös vaikka se soisi televisiossa) sekä sohvan selkänojalla kiipeilyn ja siihen nukkumaan jäämisen.

♥ Jykä tulee takapihalta viivana sisälle, kun sille sanoo taikasanan ”Denta”. Kyseessä on siis Dentastix, joka on tyypin suurinta herkkua ja jonka hän toki toivoo saavansa.

♥ Jykä on laiskistunut taas entisestään vuoden aikana. Usein lenkilläkin Jykää joutuu vetämään perässä, kun toinen tutkii kaikessa rauhassa menemään. Paitsi jos sataa, silloin ulkoilu ei kiinnostaisi ollenkaan.

Aamulenkki tarkoittaa Jykän kohdalla kuudelta aamulla matkaa ruokakupille muroille ja takaisin kuorsaamaan omaan petiin. 😀

♥ Jykä rakastaa jäätelöä ja odottaa aina kiltisti, että saisi nuolaista edes vähän jätskinloppuja tikusta.

Nämä kuvat ovat maanantailta, kun Jykä sai tulla lakanoidenvaihtopäivän kunniaksi mylläämään sänkyyn. Mutta nyt se nakkikakku pöytään niinku olis jo!

ONNEA JYKÄ!

9+

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM