Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Hampaidenvalkaisu kotona (+ alekoodi)

 

Kaupallisessa yhteistyössä Swiss Clinic 

Hymy tarttuu ja se jos mikä on totta! Hymyilen paljon, mutta vasta viime vuosina olen alkanut hymyilemään rohkeammin, niin että myös hampaat saavat näkyä. Minulle hammashymy ei ole ollut ennen mitenkään itsestäänselvyys ja olen tietoisesti hymyillyt esimerkiksi valokuvissa aina suu kiinni. Minulla on tosi matalat ikenet, joten hammashymystä tulee helposti irvistys, ei mikään kaunis missihymy. Olen mukana Bella-blogien ja Swiss Clinicin Hymy tarttuu-kampanjassa, jonka tarkoituksena on kannustaa hymyilemään vieläkin reippaammin, eikä ujostella myöskään hammasrivistön näkymistä hymyillessä.

”Use your smile to change the world,

Don’t let the world change your smile”

 

Toimiva Hampaidenvalkaisu kotona Swiss Clinic Whitening system DSC_0016

Pääsin kampanjan myötä kokeilemaan Swiss Clinicin Whitening System-hampaidenvalkaisua, joka on yhteistyössä hammaslääkäreiden kanssa kehitetty ammattimainen hampaidenvalkaisu kotikäyttöön. Hampaat tummuvat iän myötä ja niitä tummentavat myös tietyt ruoka-aineet, kuten kahvi, tee, cola-juomat, punaviini, marjat ja monet muut. Minulle ei ole koskaan tehty hampaidenvalkaisua ammattilaisella, mutta olen vuosia sitten testaillut erästä kotivalkaisua varsin heikoin tuloksin. Olen huomannut tummumista hampaissani viime aikoina ja miettinyt hampaidenvalkaisua, joten tämä kampanja tuli kuin tilauksesta.

Minähän olen täällä blogissakin useaan otteeseen maininnut kärsiväni herkistä ja vihlovista hampaista ja tämän vuoksi karttanut myös hampaidenvalkaisua kivun pelossa. Hampaiden kotivalkaisuahan ei suositella herkille hampaille, mutta lähdin silti tällä kertaa uteliaana kokeilemaan, sillä Swiss Clinicin tuotteista on minulla ennestään vain positiivisia kokemuksia. Yllätyin herkkähampaisena tästä valkaisusta erittäin positiivisesti, sillä en kokenut valkaisujakson aikana kertaakaan vihlaisua tai muutakaan kipua hampaissa tai ikenissäni! Voin siis suositella kokeilemaan, mikäli sinäkin kärsit herkistä hampaista.

Toimiva Hampaidenvalkaisu kotona Swiss Clinic Whitening system DSC_0005

Whitening System hampaidenvalkaisun voi siis toteuttaa huoletta ja turvallisesti kotioloissa juuri silloin kuin itselle parhaiten sopii. Tuloksia luvataan jo muutaman käyttökerran jälkeen ja hampaiden luvataan pysyvän valkoisempina käsittelyn jälkeen vuodesta kahteen. Mikäli valkaisujakson aikana ei ole saavuttanut minkäänlaisia tuloksia, on tuotteella vieläpä rahat takaisin takuu. Oma valkaisujaksoni kesti muutaman viikon ajan, jolloin valkaisin hampaita yhteensä kahdeksan kertaa ja geeliä riittää ainakin vielä pariin valkaisukertaan.

Toimiva Hampaidenvalkaisu kotona Swiss Clinic Whitening system DSC_0009
Toimiva Hampaidenvalkaisu kotona Swiss Clinic Whitening system DSC_0014

Myyntipakkaus pitää sisällään siis kolme ruiskullista valkaisugeeliä, hammasmuotit sekä ylä- että alahampaille, suojakotelon muoteille, ohjeet valkaisuun ja teeth shade guiden, josta kannattaa tutkailla hampaiden sävy ennen vaalennusta ja vaalennuskuurin jälkeen. Minun hampaideni sävy oli lähtötilanteessa 7-8 ja tällä hetkellä kahdeksan valkaisukerran jälkeen ollaan sävyssä 3-4!

 

Toimiva Hampaidenvalkaisu kotona Swiss Clinic Whitening system DSC_0070

Ehdottomasti tarkkuutta vaativin vaihe valkaisuprosessissa oli tuo hammasmuottien muotoilu, joka sujuu näppärästi esim. mukiin valmiiksi kiehautetussa vedessä. Muotteja pidetään siis muutama sekunti kuumassa vedessä, jonka jälkeen muotoillaan suussa omiin hampaisiin sopivaksi. Tässä kannattaa käyttää sormia apuna ja ainakin minulla ylähampaiden muotti oli helpommin muotoiltavissa. Kun oikea muoto on löytynyt, kastellaan muottia vielä kylmässä vedessä, jotta se jähmettyy varsinaiseen muotoonsa. Kannattaa leikata myös ylimääräiset muoviosat pois, jotta muotti tuntuu suussa varmasti mukavalta.

Toimiva Hampaidenvalkaisu kotona Swiss Clinic Whitening system DSC_0109

Kun muotti on sopiva, pysyy se hampaissa paikoillaan lähes itsestään, eikä karkaile minnekkään. Minä jouduin toistamaan muotoilun alahampaiden osalta, kun en ensimmäisellä valkaisukerralla onnistunut saamaan muotista sopivaa ja se meinasi liikkua paikoiltaan valkaisun aikana. Onneksi muotteja voi huoletta muotoilla useamman kerran tarvittaessa valkaisujakson aikana.

Toimiva Hampaidenvalkaisu kotona Swiss Clinic Whitening system DSC_0117

Kun muotti on valmis, pestään hampaat huolella, levitetään muottiin valkaisuaine, sujautetaan muotit suuhun ja ainakin omassa tapauksessani laitetaan joku hyvä tv-sarja pyörimään. Ensimmäisellä kerralla valkaisuajaksi suositellaan 40 minuuttia, jonka jälkeen nostetaan valkaisuaika tuntiin hampaiden totuttua käsittelyyn.

Toimiva Hampaidenvalkaisu kotona Swiss Clinic Whitening system DSC_0440

Tuloksia alkoi ainakin minulla näkymään jo kahden valkaisukerran jälkeen, kun hampaat kirkastuivat selvästi. Aloitin valkaisemalla ensimmäisellä kerralla sekä ala- että ylähampaita, mutta toisella kerralla päädyin valkaisemaan vain ylähampaat, jotka näkyvät tietysti enemmän, mutta koska sävyero hampaiden välillä muuttui heti silminnähtävästi, valkaisin alahampaita suosiolla myös seuraavilla kerroilla.

Toimiva Hampaidenvalkaisu kotona Swiss Clinic Whitening system DSC_0443

Tällä hetkellä ollaan tasolla 3-4, joten hampaat valkaistuivat n. 4-5 astetta, joka on mielestäni aivan käsittämättömän hyvä tulos! On muuten melko hankalaa saada ikuistettua tätä lopputulosta näihin kuviin, mutta minä ainakin olen ihan supertyytyväinen lopputulokseen. Kyllä nyt kelpaa hymyillä!

Koodilla Plusmimmi20 saat 20€ alennuksen Whitening System-valkaisusetistä, jolle jää hintaa vain 49€ (norm. 69€). 

Ps. Onnea ja hymyjä tänä päivänä kaikille äideille, etenkin sille kaikista parhaalle ja omalle! ♡

 

3+

10 Comment

 1. Ei vitsi miten nätti hymy ja hammasrivistö! Tiedätkö sopiiko tää jos sattuu oleen reikiä hampaissa? Olen ainakin kuullut, että ammattilaisen tekemään hampaittenvalkaisuun mennessä hampaiden pitäis olla tip top -kunnossa..

  0
  1. Kiitos! 🙂 Ei tätäkään kotivalkaisua suositella, mikäli on reikiä hampaissa, eli ensin pitäisi ne hoidattaa pois ja vasta sitten valkaista. 🙂

   0
 2. No voi hitsi. Oon haaveillu valkosemmista hampaista jo aikoja, ja luotan kyllä sun mielipiteesees enempi ku Facen mainoksiin 😀 Ehkäpä pitää tilata.

  0
  1. Ja jos mitään tuloksia ei tule, niin rahat saa vieläpä (ainakin sivujen mukaan) takaisin! Kerrohan vaaleniko! Mulle ainakin meinasi tulla tietynlainen sokeus näitä testatessa, joten kannattaa ehdottomasti tutkia lähtötilanne ton sävykartan kanssa, jotta uskoo itsekin kuinka hyvin vaalenee! Ja niinhän se on, että jos oma hammasluu on hyvin keltainen, niin sitä vaaleampaa ei vaan saa, tekipä mitä tahansa.

   0
 3. Näyttää hyvältä! Mihin asti alekoodi on voimassa? 🙂

  0
  1. PlusMimmi says: Vastaa

   Alunperin alekoodi oli voimassa toukokuun loppuun, mutta nyt sitä pidennettiin yleisön pyynnöstä! 🙂 En ole saanut vielä varmistusta sen päättymiselle, mutta uskoisin, että kesän (elokuun?) loppuun saakka! 🙂

   0
 4. Voiko tätä käyttää, jos on hammaskoru?

  0
  1. PlusMimmi says: Vastaa

   Pahoittelut, että kommenttiin vastaaminen tulee näin viiveellä! Uskoisin, että estettä käytölle ei ole. Hammaskoru kestää kuitenkin aika hyvin (siskollani ollut yli 10v ajan) ja en usko, että tästäkään olisi moksiskaan. Toki voi vielä varmistaa asian Swiss Cliniciltä!

   0
 5. Olen kokeillut monia valkaisuja, eikä mikään ole tähän asti toiminut, vaikka hurjat on lupaukset olleet valkaisun suhteen. Taas vähän kiinnostais kokeilla, vakka väkisinkin oon vähän pessimistinen. Plusmimmi on saanut hyviä tuloksia, onko joku muukin? Mua vähän hämää nuo plusmimmin ennen ja jälkeen kuvat. Ennen kuvassa nuden väristä huulipunaa ja jäkeen kuvassa punaista. Rahat toki luvataan takaisin, jos ei toimi.

  0
  1. PlusMimmi says: Vastaa

   Joo, punainen huulipunahan tunnetusti huijaa purukalustoa vaaleammaksi, mutta mittailin nuo tulokset kyllä mukana tulevan vaaleusaste-liuskan mukaan, eli paikkansa pitävät, olipa huulipunan sävy mikä tahansa. En olisi itsekään uskonut, että noin hyvin toimii! 🙂 Kokeile ihmeessä ja raportoi miltä vaikutti! Tosiaankin rahat lupailevat takaisin, mikäli ei toimi.

   0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM