Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

OOTD – Ruusuja Riiassa

Arvatkaapa vaan, kuka heräsi tänä aamuna aivan tukossa. Jep, tämä tyyppi, jonka pitäisi istua ylihuomenna lentokoneessa matkalla kohti New Yorkia! Lauantaisen KalPan voitokkaan pelin jälkeen kurkussa tuntui pientä kaktuksen tynkää, mutta arvelin sen johtuvan suhteellisen intensiivisestä parin tunnin huutamisesta. Matti flunssaili/poti allergiaoireita mökillä pääsiäisen pyhien yli ja ilmeisesti minä en selvinnyt ilman omaa vilustumistani. Olen siis tänään lepäillyt kotona kiltisti koko päivän ja äsken tein täsmäiskun Veikkolan apteekkiin ja nyt käytössä ovat sinkkisuihkeet ja muut flunssankarkotuskeinot. Pitäkäähän peukkuja, että tauti taittuu ennen lähtöä, ei nimittäin huvittaisi yhtään päivää NYCissä käyttää sairasteluun.

Kelpaahan tässä KalPan kultajahtia tv:stä katsellessa sohvalla lepäillä ja siemailla hunajasitruunainkiväärijuomaa. Alla oleva asu tosin ei ole tältä päivältä, vaan Riian reissulta, jossa päällä oli jokunen aika sitten Monkista hankkimani ruusumekko. Mätsäsi kieltämättä aika kivasti tuohon vaaleanpunaiseen kuontalooni ja tuohon kuvien vihreään jakkuun. Mutta nyt jänskättämään ekan finaalipelin tulosta. Taitaa tämä olla ainut peli, jonka pääsen reissuni takia näkemään, ellei sitten tässäkin tulla näkemään legendaarinen game seven.

Mekko – Dress Monki (L) // Jakku – Jacket Zizzi (XL) // Sukkikset – Tights Zizzi (50) // Sneakers Adidas ZX Flux (US9,5) // Kassi – Bag R&H
Asukuvat Riika DSC_0380 Asukuvat Riika DSC_0381

Jakku blogin kautta saatu.

Ps. Muistathan minut myös Instagramissa ja Bloglovin’issa

0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM