Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

OOTD – Raiski R+ for Intersport

Kaupallinen yhteistyö Raiski

Blogiani seuranneille on jo varmasti tullut tutuksi Raiskin omasta verkkokaupasta löytyvät plussakoot, mutta Raiskin R+ -mallistoa myydään toki muuallakin. Minulle yllätyksenä tuli, että muutama Raiskin tuote on lisäksi tehty vain ja ainoastaan Intersportille myyntiin, eikä niitä siis löydy Raiskin omasta nettikaupasta. Sain kuvien punaisen ainoastaan Intersportilla myynnissä olevan Parsloes R+ -takin itselleni ja ihastuin takin teknisten ominaisuuksien lisäksi tuohon pirteään punaiseen väriin kovasti. Takki on jonkun verran joustavaa DrymaxX All Weather Stretch-kangasta, jonka parhaita ominaisuuksia ehdottomasti ovat vedenpitävyys (10 000mm) ja hengittävyys (10 000g/m²/24h). Takissa on lisäksi verkkovuori, irrotettava huppu, heijastavat printit, kaksi vetoketjullista taskua ja säätömahdollisuudet helmassa, hihansuissa ja vyötäröllä. Takki sopii vedenpitävyytensä vuoksi erityisesti epävakaisille keleille ja veikkaanpa, että tästä tulee kevään ja kesän lenkkejen vakiovaruste. Takkia on saatavilla myös sinisenä ja se näyttää tällä hetkellä olevan tarjouksessa verkkokaupassa. Sen tarjolla olevat koot ja saatavuuden Intersport-myymälöistä voi tsekata myös suoraan Intersportin sivuilta.

Koska vielä kelit ovat suht viileät, puin takin alle Raiskin verkkokaupasta löytyvän mustan Lynette R+ -verkkatakin, joka on Active Dry-materiaalia ja sopii täten ulkoilun lisäksi myös aktiiviseen liikuntaan. Jalkaan päätyivät tällä kertaa tummanharmaat Sloane R+ -trikoohousut, jonka materiaali on päällä tosi mukavan tuntuinen, mutta joihin olisin ainakin koossa 54 toivonut näin kapeanilkkaisena hieman kireämmät resorit. En tosin antanut sen haitata, vaan sujautin housunlahkeet sukkiin ja olin valmis ulkoilemaan kirpakassa kevätsäässä!

Takki – Jacket Raiski R+ for Intersport (54) // Svetari – Sweater Raiski R+ (54) // Housut – Pants Raiski R+ (54)
Raiski R+ takki Intersport DSC_0602Raiski R+ takki Intersport DSC_0548Raiski R+ takki Intersport DSC_0595Raiski R+ takki Intersport DSC_0594Raiski R+ takki Intersport DSC_0549 Raiski R+ takki Intersport DSC_0622

Ps. Muistathan minut myös Instagramissa ja Bloglovin’issa

0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM