Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

OOTD – Brooklyn Girl

Aika hyvästellä Brooklyn ja suunnata parin tunnin päästä taksilla kohti JFK:n lentokenttää ja Finnairin siivin Helsinkiin. Saatiin juuri laukut pakattua ja meinaa hieman nuo painorajat paukkua yli… Mieli on tässä lähtötunnelmissa hieman haikea, mutta on kyllä kiva palata jo kotiinkin. Viikossa ehti kyllä paljon kaikenlaista. Ollaan pyöritty paljon Brooklynissa ja jonkun verran Manhattanillakin. Ajeltu ympäriinsä metrolla, taksilla ja Überilla. Yhtenä päivänä vietettiin koko päivä taas Jersey Gardensissa outletshoppailemassa ja sieltä tuli ostettua Matille paljon tuliaisia ja itselleni mm. supersöpöt vaaleanpunaiset VANSin slip onit. Vaaleanpunaisia kenkiä on löytynyt täältä kyllä useammatkin, mm. nämä kuvien pörröiset Pumat 49$ hintaan. Asussa näkyvä IVY PARK takki on myös ostoksia täältä, maksoin ennen 90$ maksavasta takista 29$, eli hyvä löytö tämäkin ja on kerännyt epävakaisessa, mutta varsin lämpimässä säässä jo useamman käyttökerrankin. New Yorkin vaihtelevasta säästä puheenollen, huomiseksi on luvattu hellettä ja lauantaille jopa 28°C. Huh!

Mutta nyt vielä viimeiset pakkailut ja kohti kenttää. Niin ja peukut pystyyn KalPalle, jotta tulisi voitto tästä parhaillaan meneillään olevasta pelistä, jota täälläkin kuunnellaan ja päästäisiin vielä jännittämään taas game seven. TAISTELE KALPA!

Takki – Jacket IVY PARK (L) // Mekko – Dress Chancery Raiski R+ (54) // Sukkikset – Tights Zizzi (50) // Reppu – Backpack Dickies // Sneakers Puma (US 9,5)
Brooklyn Girl DSC_0118Brooklyn Girl DSC_0130 Brooklyn Girl DSC_0121Brooklyn Girl DSC_0137 Brooklyn Girl DSC_0126 Brooklyn Girl DSC_0141

Mekko ja sukkikset blogin kautta saatu.

Ps. Muistathan minut myös Instagramissa ja Bloglovin’issa

1+

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM