Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Koukuttavan tv-sarjan tuntomerkit + esittelyssä Good Behavior

Kaupallisessa yhteistyössä FOX

Ei tullut varmaan kenellekään blogini lukijalle yllätyksenä, että minä olen hulluna tv-sarjoihin. Ennen katsoin paljon leffoja, mutta nykyään en jaksa keskittyä useinkaan elokuvaan, mutta monta jaksoa hyvää sarjaa menee helposti putkeen yhdessä illassa. Mukavinta ovat ne kiireettömät päivät esim. sunnuntait tai vaikka tämä pääsiäismaanantai, kun voi laittaa rauhassa hyvän sarjan pyörimään ja katsoa jakson toisensa perään ilman sen kummempia velvotteita. Erityisen mukavaa on se, kun ajantaju katoaa, aivot nollautuvat ja voi uppoutua hyvän sarjan pyörteisiin useaksi tunniksi. Ja se, kun tietää tarinan jatkuvan vielä usean jakson tai parhaimmassa tapauksessa tuotantokauden verran! Aivan parasta!

Good Behavior tv sarja FOX DSC_0488

KOUkuttavan TV-SARJAN KOLME TUNTOMERKKIÄ

 

1. KIINNOSTAVAT HENKILÖHAHMOT

Minulle tärkein asia tv-sarjassa ovat KIinnostavat henkilöhahmot, jotka koukuttavat mukaansa jaksosta toiseen. Uppoudun välillä sarjojen henkilöiden elämään ajatuksissani ja pohdin hahmojen sielunmaisemaa ”pintaa syvemmältä”. Usein loistavan ja intensiivisesti mukaansa tempaavan sarjan hahmot tulevat myös uniini. Pahinta minusta on, jos sarjassa joku päähahmoista ärsyttää suunnattomasti tai omaa muuten raivostuttavia maneereja jaksosta toiseen, se vaikuttaa heti minulla katselukokemuksen miellyttävyyteen.

 

2. koukuttava juoni

tuskin tulee kenellekään uutena asiana, että juoni on myös ehdottomasti yksi tärkeimmistä asioista sarjassa. pidän tv-sarjoista, joissa juoni ei ole ennalta arvattavissa (olen tässä melkoinen mestari), vaan tapahtuu myös asioita, jotka sekoittavat pakkaa. Liian ”pahoja” juonenkäänteitä en tosin voi sietää (esim. jos päähenkilö vaikka kuoleekin yhtäkkiä tyyliin toisessa jaksossa), vaan nekin alkavat usein ärsyttää ja niistä tulee jotenkin huijattu ja harhaan johdettu olo.

 

3. toimiva kokonaisuus

minulle ääritärkeää ovat tv-sarjassa musiikki, värit, kuvakulmat yms. asiat. pidän sarjoista, joissa näillä on leikitelty ja sarjoista, joissa on jaksettu panostaa näihin ”pieniin” asioihin ja yksityiskohtiin oikein ajatuksella.

Good Behavior tv sarja FOX DSC_0492

Meillä on Matin kanssa menossa parhaillaan parikin yhteistä tv-sarjaa, joita tuijotetaan aina yhdessä, mutta myös muutamia sarjoja, joita katsotaan omissa oloissamme. Minun omaksi sarjaksi on viime viikkoina muotoutunut ensi torstaina FOXilla klo 21 starttaava Good Behavior, jonka maailmaan olen uppoutunut ennakkoon tämän yhteistyön myötä. Good Behavior kertoo päihderiippuvaisen murtovaras Letty Rainesin (Michelle Dockery, tuttu mm. Downton Abbeysta) kaoottisesta elämästä, jonka keskiössä pyörivät yksinäiset motellihuonejurrit, satunnaiset ryöstökeikat ja elämää rytmittävät tapaamiset ehdonalaisvalvojan kanssa. Letty sotkeutuu eräällä ryöstökeikallaan sattumalta komean palkkamurhaaja Javierin (Juan Diego Botto) toimiin, yrittää pelastaa Javierin seuraavan uhrin, mutta huomaakin kohta esittävänsä Javierin vaimoa ja pakenevansa yhdessä Javierin kanssa Teslan takakontti täynnä ruumiita. Kaikki ei luonnollisestikaan mene aivan putkeen, vaan parin kemia käy sarjan edetessä vastustamattomaksi. Kun juoneen vielä lisätään Lettyn huostaan otettu poika ja voimassa oleva lähestymiskielto, on soppa valmis.

”I am the best me I can be.”

Good Behavior-sarjan parasta antia mielestäni on juurikin saumattomasti toimiva kokonaisuus. Loistavat tilanteeseen sopivat musiikit yhdistettynä päähenkilöiden käsinkosketeltavaan kemiaan, sarjan värimaailmaan ja upeaan visuaalisuuteen toimivat ja koukuttavat jaksosta toiseen. Samaan tv-sarjaan on saatu taitavasti yhdistettyä niin draamaa, romantiikkaa kuin jännitystäkin, huumoria kuitenkaan unohtamatta. Lettyn repeatilla soivat itsensäboostauskasetit keskellä kaoottisinta tilannetta saavat väkisinkin tilanteen kuin tilanteen tuntumaan vähintäänkin tragikoomiselta. Tsekkaa Good Behavior-sarjan traileri tästä, eka jakso torstaina klo 21.00 suorana FOX-kanavalta, tai myöhemmin FOXplaysta. Minä jään jo odottelemaan sarjan toista tuotantokautta!

Good Behavior tv sarja FOX DSC_0496

GOOD BEHAVIOR
TORSTAISIN 20.4. ALKAEN KLO 21.00 FOXILLA!

Ps. Muistathan minut myös Instagramissa ja Bloglovin’issa

2+

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM