Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Siniset hiukset

Minua naurattaa, olen nimittäin saanut viime aikoina paljon kehuja hiuksistani, jotka häivähtävät tällä hetkellä lähinnä aavistuksen vihreään, mutta viikko sitten olivat vielä hempeän turkoosit. On siinä ollut selittämistä, että parhaillaan päässäni komeileva väri ei ole varsinaisesti lainkaan tarkoituksellista, vaan kyseessä on edelleen kisatukka, eli Coloristan sininen washout väri, jonka hiuksiini heitin ennen Lahden mm-kisoja. Reilussa kolmessa viikossa väri on haalistunut turkoosin kautta vaaleanvihreäksi ja tänä iltana ajattelin suorittaa hiuksilleni jonkunlaisen vaalennuspesun, sillä tämä letti alkaa pikkuhiljaa jo tympimään.

Colorista washout bluehair siniset hiukset DSC_0007

Shokkivärjätyt hiukset ovat helposti aika haastavat pukeutumista ja meikkiä ajatellen, mutta itse en esimerkiksi allekirjoita, että ne sopivat vain ja ainoastaan teineille. Minun mielestä hiuksilla saa ja pitää leikkiä ikään katsomatta. Huvitti, kun viime lauantaina brunssilla alle kouluikäinen poika innoissaan hihkaisi isälleen, että ”tuolla tytöllä on vihreää hiuksissa” ja hetken päästä brunssille samaan paikkaan saapui kirkkaan vihreät lyhyet hiukset ylpeästi kantava keski-ikäinen nainen. Teki melkein mieli heittää yläfemmat sen naisen kanssa.

Mikäli haaveissa on sininen hiusväri, voin lämpimästi suositella tätä Coloristan n.8€ kaupassa maksavaa tuubia. Omani ostin Citymarketista ja pitkään hiukseen tasaisemman lopputuloksen saamiseksi olisi päähäni kaivannut ainakin yhden putkilon lisää, mutta tälläkin 80ml:n tuubilla sai jo kivasti väriä aikaan ja varsinkin ekan viikon ajan hiukset olivat tosi kivat. Huokoisempaan osaan tuo imaisee tosin sen verran topakasti, että vaikka paketti lupailee sävyn peseytyvän hiuksista kahdessa viikossa, on kolme-neljä viikkoa Coloristan väriä haalistavaa Fader-shampoota joka pesussa käyttämällä lähempänä totuutta ja sittenkin hiuksiin voi jäädä aavistus sinivihreää, kuten minulla. Jos taas kaipailee vähän vähemmän pysyvää ratkaisua, kannattaa tsekata sarjan spray-värit, jotka peseytyvät pois yhdessä pesussa.

Minulla on muuten varattuna kampaaja parin viikon päähän ja eiköhän Simo taas tapansa mukaan kysy heti penkkiin päästyäni, että ”mitäs olet tällä kertaa tässä välissä tehnyt hiuksillesi”. No, onhan mulla ollut joulukuisen kampaajasession jälkeen päässä niin vaaleanpunaista, persikkaista kuin tämä hieman pitkittynyt sininenkin, kaikki näitä Coloristan poispeseytyviä värejä. Saksia en tosin ole hiuksilleni tällä erää kertaakaan näyttänyt, vaikka yhtenä päivänä seisoinkin jo sakset kädessä ja otsis mielessä vessan peilin edessä… Heh! Seuraava hiusväri ja pitkästä aikaa kiinnostava otsis ovat siis jo mietinnässä, saapa nähdä minkälaiseen comboon tukkani osalta lopulta päädyn…

Colorista washout bluehair siniset hiukset DSC_0021

0

4 Comment

 1. nooratuulia says: Vastaa

  Hyvältä näyttää mutta ihan ymmärrettävää että haluat vaihtelua 🙂 Omasta kokemuksesta olen kyllä huomannut että siniset ja vihreät värit jää hiuksiin tosi tiukasti ja varsinkin vihreä pysyy kuin tauti.

  0
  1. No todellakin vihreä jää kyllä jäädäkseen. Harmi vaan, ettei ole niin kiva väri hiuksessa, vaan vetää helposti lookin hieman tunkkaiseksi. Toki vesi ja muu vaikuttaa paljon tähän sävyyn. Mutta mä sain onneksi eilen vaalennettua jonkun verran vihreitä kohtia ja heitin vielä persikkaista sävyä päälle, nyt ei enää viherrä! Jee! 🙂

   0
 2. Nuo on ihania! Mäkin olen ihaillut noita coloristan värejä 🙂 Himottelisi kovasti testata, mutta oma hius taitaa olla vähän liian tumma.

  0
  1. Joo, näissä Washout-väreissä pitää olla kyllä aika vaalea pohja, että tarttuu. Testaa sitä spray-väriä? Siitä saa ”yhden illan” huvin. 🙂

   0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM