Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

OOTD – The First Day of Spring

Viime viikon torstaina oli oikeasti lämmintä, mielestäni se tämän kevään ensimmäinen päivä. Käppäiltiin Esplanadia pitkin bloggaajaystäväni Emmin kanssa blogitapahtumasta toiseen ja päiviteltiin lämpöä, joka pakotti pysähtymään ja käyttämään muutaman minuutin asukuvaukseen silläkin ehdolla, että myöhästyttiin hieman seuraavan tapahtuman alusta. Kello oli jo viisi ja silti ilmassa leijui lämmin lupaus pian saapuvasta kesästä. Teki mieli huutaa, että voiton puolella ollaan ystävät, mutta jätin huutamatta. Tänään sen voi jo onneksi virallisesti julistaa, sillä huomenna valoisa aika on taas pimeää pidempi. Hyvästi talvi, tervetuloa kesä!

Viime viikolla tuli käytyä Helsingissä työjutuissa kolmena päivänä. Oli toimistopäivää, Natan Halparuokakirjan julkkareita, Happy Joen järkkäämää siideritastingia Rosterissa ja Mikael Gabrielin keikkaa. Viikonloppuna puolestaan rentouduttiin ja hoidettiin häiden kiitoskorttirumba vihdoin maaliin. Tulipa lauantaina katsottua myös uusi Kanadan Au Pairit-kausi kertaistumalta ja hoidettua taas vierailevaa koirakamu Eikkaa useampi päivä. Tällä viikolla ohjelmassa on sekalaisia työjuttuja ja ensi viikolla lähdetäänkin Pepin kanssa pienelle reissulle, nimittäin pariksi yöksi Riikaan rentoutumaan!

Asun mekko on nähty blogissa ainakin kerran aiemmin, mutta tuota jakkua en ole ehkä täällä esitellyt. Harmaa jakku on siis Zizzin viime syksyn Black Label-mallistoa ja on matskultaan superpehmeää tekomokkaa, joka on päällä ihanan tuntuinen. Tuo jakku on täydellinen vaatekappale luomaan asusta astetta tyylikkäämpi. Mutta ei sitten sanaakaan noista kuvien hiuksista! Kisatukka on näköjään tullut jäädäkseen…

Jakku – Jacket Zizzi (M) // Mekko – Dress JUNASOSE (XL) // Sneakers Adidas Superstar (US9) // Laukku – Bag Pieces

PlusMimmi Zizzi Junarose DSC_0029PlusMimmi Zizzi Junarose DSC_0070 PlusMimmi Zizzi Junarose DSC_0043 PlusMimmi Zizzi Junarose DSC_0052

Mekko, jakku ja laukku blogin kautta saatu.

Kuvat Emmi Tissari

0

1 Comment

  1. Kauniit asukuvat! Tyylikäs, mutta rento asu, ja tuo valo on niin ihana!

    0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM