Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

HELPPO INTIAN CURRY MIFU -SALAATTI

Lounasaika!

Ja minä koukussa vege-salaattiin.

HELPPO INTIAN CURRY MIFU -SALAATTI

Olen tehnyt tätä kuvan Intian curry Mifu-salaattia jo itselleni neljä kertaa lounaaksi. Resepti vaihtelee vähän joka kerta jääkaapin senhetkisen tarjonnan mukaan, mutta peruspalikat (salaatti, Intian curry Mifu ja porkkanat) pysyvät kerrasta toiseen samana. Maanantaina laitoin Intian curry Mifun (n. 150g) pannulle teelusikalliseen kookosöljyä paistumaan, pilkoin porkkanat ja heitin ne Mifun sekaan. Revin salaatin pohjaksi suoraan syvälle lautaselle jääsalaattia ja kukkakaalia (edellisellä kerralla kukkakaalin tilalla oli silmusalaattia) ja pilkoin kaveriksi kurkkua. Itse pidän kunnolla väriä saaneesta ja rapsakoituneesta Mifusta, joten annan Mifun paistua aika reippaasti. Samalla porkkanat ehtivät sopivasti hieman pehmentyä ja imaista mausteita itseensä. Asettelin kaadoin lämpimän Mifu-setin salaattipedille ja eikun syömään! Helppoa, nopeaa ja niiiin hyvää!

curry mifu salaatti

0

4 Comment

 1. Näyttää kyllä herkulliselta, ja kuulostaa helpolta!

  0
  1. Keksin tän yhtenä päivänä, kun ”ei ollu mitään syötävää”. 😀

   0
 2. Mikä on Mifun ja raejuuston ero, olen pähkäillyt?

  0
  1. Käytän kyllä molempia, mutta tuo toimii kuumennettaessa paremmin, ei siis sula, kuten raejuusto. 🙂

   0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM