Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

VIISI VINKKIÄ HÄÄMATKALLE ARABIEMIRAATTEIHIN!

Yhteistyössä Apollomatkat

1. KERTOKAA KAIKKIALLA OLEVANNE HÄÄMATKALLA

Muistakaa mainita aina sopivan tilanteen tullen olevanne häämatkalla, saatte ehkäpä huoneluokan korotuksen veloituksetta (kuten me) tai pieniä romanttisia yllätyksiä huoneeseen häämatkan aikana hotellin puolesta (näitäkin saatiin). Halutessanne voitte myös jo ennen matkaa ilmoittaa asiasta lentoyhtiölle ja tilata esim. kuohuvat koneeseen jo etukäteen. Lisäksi kohteessa ravintolavarauksen yhteydessä kannattaa kertoa olevansa häämatkalla, mikäli toivoo ravintolassa erikoiskohtelua, usein asiaa myös kysytään pöytävarauksen yhteysessä. Häämatkasta kannattaa totisesti ottaa kaikki irti ja nauttia!

Vinkkeja Dubaihin DSC_0407

2. UNOHTAKAA DUBAI

Arabiemiraateissa on muitakin kohteita kuin Dubai. Vaikka lentäisitte Dubaihin, pitäkää mielessä myös lähikaupungit, kuten Ras Al Khaimah ja Fujairah. Molemmista kohteista löytyy useita laadukkaita resorteja, joissa pääsee nauttimaan olostaan rauhassa, mutta myös Dubaissa piipahtaminen onnistuu tarvittaessa helposti. Kannattaa pitää all inclusive vaihtoehto mielessä häämatkaa varatessa, drinkeistä ja ruokailuista kertyy äkkiä yllättävän iso lasku. Myös alkoholia on Arabiemiraateissa paikoin hankala saada, mutta resorteissa sitä on tarjolla normaalisti. Muutaman päivän shoppailumaraton Dubaissa riittää mainiosti, viettäkää siis päivä tai pari häämatkasta Dubain kauppakeskuksissa kierrellen, älkääkä unohtako varata etukäteen vierailua Burj Khalifaan!

Vinkkeja Dubaihin DSC_0362

3. HANKKIKAA HUOMENLAHJAT HÄÄMATKALTA

Huomenlahjat hankitte kätevästi vasta häämatkalta Arabiemiraateista. Etenkin Dubain tarjonta on laajaa ja saatavilla on luksusmerkkejä ja kultaa kilpailukykyiseen hintaan. Kauppakeskuksista löytyy merkkiliikkeitä jokaiseen makuun. Kannattaa pitää mielessä myös alkuvuodesta Dubaissa vietettävä Shopping Festival, jolloin alennukset myös merkkiliikkeissä ovat huimia. Anna siis huomenlahjaksi esim. itse askarreltu ”lahjakortti” kultasi lempi merkkilaukkuun tai kelloon ja hankkikaa lahjat yhdessä vasta häämatkalta.

Vinkkeja Dubaihin DSC_0552

4. USKALTAKAA KOKEILLA JOTAIN UUTTA

Uskaltautukaa hurjan vesipuiston pyörteisiin, aavikkosafarille jeepin kyytiin tai kokeilemaan uutta vesiurheilulajia. Sekä resorteissa, että Dubaissa on mahdollisuus kokeilla erilaisia action-lajeja aina vesiskootteriajeluista surffaukseen. Vuokratkaa vaikka vene kuskilla ja ihastelkaa Dubaita mereltä käsin tai uskaltautukaa itsekin mereen. Vähän vähemmän hurjapäille riittää esim. vierailu Burj Khalifan korkeuksissa turvallisesti hissillä tai uuden erilaisen ravintolan testaaminen. Arabiemiraateista löytyy kyllä tekemistä ja kokemista jokaiseen makuun!

Vinkkeja Dubaihin DSC_0683

5. SÄÄSTÄKÄÄ HELLITTELY HOTELLIHUONEESEEN

Julkiset hellyydenosoitukset eivät kuulu Arabiemiraateissa yleiselle paikalle. Vaikka olettekin häämatkalla, muistattehan kunnioittaa tätä ja säästää tuoreen puolison hellittelyn hotellihuoneeseen.

Vinkkeja Dubaihin DSC_0504

1+

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM