Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

OOTD – Floral & Jeans

Siitä vähän keväistä kukkaprinttiä maanantaihin, vaikka kyseessä onkin jo viime perjantain lookki, kun kävelin meiltä reilun parin kilsan matkan Veikkolan keskustaan asioille lumisateessa ja keväästä ei ollut kyllä tietoakaan. Meinasin myöhemmin vielä jäätyä, kun napattiin nämä kuvat meidän takapihalla ja pakkasviima oli melkoinen. Tuo kuvan paita ja pari muuta vaatekappaletta odottelivat minua tosiaan postissa, kun vihdoin viime viikolla selvisin hakemaan jo jokunen aika sitten postiin saapuneen mysteeripaketin. Paketti osoittautui siis Zizzin lähettämäksi ylläripaketiksi ja ihastuin tuohon paketin valkoiseen kukkapaitaan heti, niin keväinen! Paidan lisäksi päällä olivat niin ikään Zizzin lempparifarkut ja Lontoon reissulta ostamani Addun lenkkarit.

Ja sitten tyyliasioista muihin juttuihin. Täällä on penkkiurheiltu oikein urakalla viime aikoina Lahden kisoja tuijotellen ja suuntaan itsekin torstaina päiväksi Lahteen (jee!). Pientä (tai vähän suurempaakin) raivoa ja turhautumista koettiin kotikatsomossa mm. sunnuntaisen parisprintin osalta ja veikkaanpa, että en ollut ainut. Luulin jo, etten ehdi itse paikan päälle kisoihin, mutta sainkin järjestettyä niin, että pääsen todistamaan Tähtien Torstaita ihan Lahesta käsin. Lahdesta jatketaankin sitten illalla suoraan Savoon viikonlopuksi ja lauantaina ohjelmassa on mm. Kalpan peli! Ei ollakaan tällä kaudella ehditty kertaakaan katsomaan Kalpan pelaamista. On täällä onneksi ehditty penkkiurheilun lisäksi viime viikolla ihan itsekin urheilemaan, nimittäin sekä alkuviikosta salille, että lauantaina juoksemaan Nummelan Harjun portaita, jonka takia mulla pohkeet on edelleen arkana. Myös ruokailut on saatu taas lievästi sanottuna kaoottisen alkuvuoden jälkeen takaisin kuosiin ja hyvä niin. Oma osansa tälle ryhtiliikkeelle on ollut Unelma Itsestä-valmennuksella, jonka ensimmäisestä kuukaudesta täytynee kirjoitella pian kuulumisia teille.

Tämä kuukausi on kieltämättä hujahtanut ohi taas ihan hirvittävää vauhtia ja blogimotivaatiokin on huidellut jossain muualla kuin tässä osoitteessa. Blogin lisäksi koko some on osaltani jäänyt vähemmälle huomiolle tässä kuussa, taisin mm. olla juuri yli viikon päivittämättä Instagramiani. Ei vaan jotenkaan ole huvittanut. Töiden osalta on ollut rennompi kausi ja kävin viime viikollakin vain yhtenä päivänä Helsingissä, joten olen ehtinyt olemaan kotona enemmän kuin pitkään aikaan ja se on ollut oikeastaan tosi virkistävää. Olen ehtinyt hoitamaan myös monia rästiin jääneitä juttuja pois alta ja tänään pistäydyin heti aamusta vihdoin siinä pitkään roikkuneessa verikokeessakin (varasin ajan tosin jo monta viikkoa sitten, mutta en vaan saanut aamuaikaa aiemmin). Minulta otettiin taas siis vuotuiset kilpirauhaskokeet ja testataanpa tällä kertaa myös mm. keliakia ja rauta-arvot. Testien tuloksia siis odotellessa. En usko, että keliakiaa minulta löytyy, mutta hyvähän sekin on testata. Mutta nyt iltapalalle ja iltatoimiin. Kuullaan taas!

Paita – Shirt Zizzi (L) // Farkut – Jeans Zizzi (50) // Sneakers Adidas ZX Flux (US9,5)

Zizzi Spring 2017 DSC_0307Zizzi Spring 2017 DSC_0309 Zizzi Spring 2017 DSC_0310

Paita ja farkut blogin kautta saatu.

0

5 Comment

 1. Kaunis keväinen asu! Zizzillä on ihania kukkakioskeja tänä keväänä! Itsekin ostin kukkaprintti mekon, kun en voinut vastustaa tummalla pohjalla ollutta kukkaprinttiä:)

  0
 2. Kiva ja nuorekas asu, oot hoikistunutkin 🙂 Vielä kun kuvissa opit olemaan niin ettei pääsi roiku niin hyvä tulee. Nyt oot ”kaulaton” paitsi joissakin hääkuvissa, upeita olivat juuri sen vuoksi että kaulasi tuli esiin. Eli ei päätä eteenpäin ja kumaraan.

  0
  1. Ikävää tuottaa pettymys, en ole hoikistunut. Niin sitä vaan vaatteilla kuvissa huijaa. Samassa painossa ollaan oltu jo pitkään. Ehkä tuo on minun tyyli poseerata, oli sitä kaulaa sitten tai ei? Ja ehkä ammattikuvaaja osaa ottaa kuvia ”oikein”. Ihan samalla tavallahan mä niissä hääkuvissa olin, mutta luonnollisesti kaikki vaikuttaa, linssi, kuvakulma (onko kuvaaja vaikka polvillaan) yms. Näillä mennään, miellytti tai ei. 🙂

   0
 3. Hehe, joo todellakin ihanan keväinen! Tosin nuo hanget eivät sovi tuon asun kanssa yhteen ollenkaan. 🙂 Saatankin tietää mitä mekkoa tarkotat, sitä ihanaa isoilla pinkillä kukilla olevaa! Se kuosi on tosi kaunis!

  0
 4. Laura K. says: Vastaa

  Kaunis paita! Kevät saisi jo tulla 🙂

  0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM