Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Niken plussakokoiset urheiluvaatteet!

Huomasin eilen, että Zalandon plussapuolelle oli tullut vihdoin myyntiin Niken urheiluvaatteiden XL-mallisto. Itse en ole tällä hetkellä missään nimessä uusia salikamppeita vailla, mutta pidän ehdottomasti nämä oikein kivan näköiset Niken plussat mielessä jatkoa ajatellen. Näistä Zalandolla myynnissä tällä hetkellä olevista minua puhuttelisivat etenkin nuo tänä keväänä parhaillaan todella trendikkäät vaaleanpunaiset paidat ja nuo kollaasin harmaa-mustakuvioidut housut.

Koot näissä menevät siis 1XL-3XL ja Zalandon sivuilla tuon 3XL koon väitetään olevan jopa EU 60/62 koko! Pitäisi melkein päästä sovittelemaan mallistoa ja toteamaan tuo kyllä ihan itse, koska veikkaanpa, että ihan niin suurista koista ei ole lopulta valitettavasti kyse, tai mallisto on muuten sitten melko pientä mitoitusta, kuten välillä näillä urheilumerkeillä tuppaa olemaan. Erittäin hienoa toki olisi, jos Nike olisi satsannut tähän plussamallistoon oikein kunnolla ja tarjolla olisi myös aidosti kokoa 60/62 olevia salivaatteita, sillä käsittääkseni tuossa koossa on sopivien urheilukamojen löytäminen jo todella hankalaa, ellei jopa mahdotonta, kun monissa mallistoissa suurin koko on korkeintaan se 56.

Eksyin äsken tietysti vähän ihastelemaan myös Niken omille Jenkkisivuille vieläkin kattavampaa Niken plussatarjontaa. Toivottavasti ostajakunta löytää tämän malliston ja päästään nauttimaan tästä pitkään. Toivon myös, että laatu on tuotteissa kohdallaan, hintaa kun joissain näissä on jo aika reippaasti. Minua mietityttää, että onkohan tätä plussaa tarjolla Niken suurimmissa myymälöissä (esim. New York ja Lontoo), jotta pääsisi jossain vaiheessa sovittelemaan, vai vaan ainoastaan netissä, kuten toisinaan plussamallistojen suhteen toimitaan. Kommenttiboksiin voi muuten vinkata, mikäli olet jo kokeillut näitä Niken XL-malliston urheiluvaatteita ja etenkin tuo kokopolitiikka askarruttaa ja kiinnostaa. Eipä kyllä taas voi olla muuta kuin iloinen, että meitä plussanaisiakin vihdoin Nikellä huomioidaan!

Nike Plus urheiluvaatteet

Nike PLUS urheilutoppi valkoinen // Nike PLUS urheiluhousut musta // Nike PLUS vaaleanpunainen pitkähihainen

Nike PLUS harmaa pitkähihainen // Nike PLUS harmaa urheilutoppi

Nike PLUS mustavalkoinen t-paita // Nike PLUS mustaharmaat urheiluhousut // Nike PLUS vaaleanpunainen t-paita

HUOM! Postaus sisältää mainoslinkkejä.

 

1+

5 Comment

 1. Nyt myös Niken Suomen sivuille on tullut plus-mallisto myyntiin, joten Zalandon lisäksi myös sieltä voi niitä tilata. Harmittavasti Niken jenkki-sivustolla on myös aiemman plus-mallisto tuotteita mitä ei Suomen sivujen kautta voi tilata (tilaaminen on ainakin aiemmin onnistunut vain maasivustojen kautta). Niken mittataulukkojen mukaan plus-malliston vaatteet ovat kooltaan 1X-3X ja minusta suurin koko vastaa lähinnä n. kokoa 54/56 (koossa 3X lantion ympärys taisi olla 145 cm:iin asti). Niken normaalimallisto menee kuitenkin kokoon 48/50 asti, joten kenties plus-kokoisten skaalan pienemmässä päässä olevat voisivat löytää urheiluvaatteita myös Niken normaalimalliston puolelta. Niken sivuilla on hyvät kokotaulukot.

  Näin vinkkinä suosittelen urheiluvaatteita etsiville myös Röhnischiä. Heiltä saa kokoja XXXL:ään asti mikä taitaa nykyään vastata kokoa 50/52. Aiemmin heillä oli numerokoot ja tällöin tuotteita sai kokoon 54 asti. Röhnisch on urheiluvaatevalmistaja ja täten tuotteiden laatu ja tekniset materiaalit ovat kokemuksieni mukaan huippu-luokkaa. Röhnischin vaatteita voi tilata heidän sivuiltaan löytyvästä nettikaupasta, vaatteet toimitetaan MyPackin kautta ja heillä on myös ilmainen palautus.

  0
  1. Kiitos vinkistä, mä en jotenkaan ees tajunnut, että tuolla on tosiaan Niken Suomi-sivutkin. En oo koskaan tilannut sieltä mitään ja näköjään valikoima on myös vähän eri mitä Zalandolla. 🙂

   Mullakin on yhdet Niken XL-kokoiset urheiluhousut ”normimalliston” puolelta, mutta uskon, että nuo plussat on tosiaan erilaisella mitoituksella. Zalandolta en kokotaulukkoja bongannut, eli täytyypä tutkia tuolta Niken sivuilta! 🙂

   Olen monesti kuullut noista Röhnischin isoista koista, mutta en ole koskaan törmännyt niihin, enkä ole siis sovitellut. Täytyypä tutkia niitäkin, tosin tällä hetkellä en kyllä tarvitse yhtiäkään urheiluvaatteita. 🙂

   0
 2. Hitsi kun on hyvän näköisiä vaatteita! Tekis ihan mieli pistää tilaukseen etenkin uudet pökät ja kesää varteen joku kiva ohut takki tai pitkähihainen!

  hanna

  http://www.hannamariav.com

  0
  1. Jep! Siis tuo vaaleanpunainen puhuttelee etenkin minua. Niin söpö väri! Tekisi mieli itsekin tilata, vaikken todellakaan tarvitsisi… Mutta kyllä se vaan on niin, että ne kivat urheiluvaatteet motivoi myös liikkumaan! 🙂

   0
 3. Onpa todella hyvännäköisiä vaatteita. Täytyykin noita alkaa tässä keväällä katselemaan, jos sitä muutaman kuukauden päästä alkaisi taas pääsemään lenkille. 🙂 Kiitos tästä vinkistä.

  0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM