Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Unelma Itsestä-valmennus (+alekoodi)

Yhteistyössä Unelma Itsestä-valmennus

Unelma itsesta valmennus Unelma itsesta valmennus kokemuksia DSC_0438Unelma itsesta valmennus kokemuksia DSC_0431

Sain viime vuoden puolella sähköpostia, jossa minua pyydettiin mukaan nyt tammikuun lopulla alkavaan neljä kuukautta kestävään Unelma Itsestä Online-valmennukseen. Valmennus on minulle jo jossain määrin ennestään tuttu, olen seurannut muutamistakin eri blogeista vuosien mittaan juttuja valmennuksesta ja ikuisena unelmoijana ja jossain vaiheessa huomaamattani unelmoinnin tärkeyden unohtaneena päätin hetken asiaa pohdittuani lähteä mukaan.

Viime vuosi oli minulle rankka ja tänä vuonna pyrin pyhittämään yhä enemmän aikaa omalle hyvinvoinnilleni, kuuluipa siihen sitten rentoutuminen, terveellinen ruoka kuin liikuntakin. Se on uuden vuoden lupaukseni itselleni. Tuoreen vaimouden kynnyksellä haluan pitää itsestäni yhä enemmän huolta. Nukkua hyvin ja tarpeeksi, syödä terveellisesti (herkkuja kuitenkaan unohtamatta) ja liikkua taas arjessa sopivasti. Haluan olla kaikille mukavempi ja töissäni tehokkaampi, pitäen kuitenkin stressitasot kurissa. Jaksaa tänä vuonna kokonaisvaltaisesti paremmin. Juoda enemmän vettä ja joogata ainakin kerran viikossa.

Unelma Itsestä-valmennus lupaa valmentaa sinut elämään täyttä elämää, sekä saavuttamaan tavoitteet liikunnan, ravinnon ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin suhteen. Valmennus antaa työkaluja saada elämästä yhä enemmän irti. Apuna matkalla kulkee Unelma Itsestä-työkirja ja ryhmä, jonka kanssa edetään viikko kerrallaan jokainen omia tavoitteitaan ja omaa oloaan kuunnellen. Valmennus pitää sisällään treeni- ja ruokailusuunnitelmat, joita voi käyttää oman matkan tukena. Tärkeintä on tahto voida kokonaisvaltaisesti paremmin. En ole vielä asettanut itselleni varsinaisia konkreettisia tavoitteita, mutta lupaan raportoida täällä blogissa kerran kuussa matkastani kohti parempaa minua. En malta odottaa valmennuksen alkamista, ensi viikolla se vihdoin starttaa!

Koodilla PlusMimmi20 saat 20% alennusta Unelma Itsestä Online-valmennuksesta. Tulethan mukaan! Seuraava valmennus alkaa ensi maanantaina 23.1.2017 ja koodi on voimassa siihen saakka.

Unelma Itsestä-valmennus blogin kautta saatu.

0

1 Comment

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM