Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Perjantaipullo (vko 4) – essie Treat Love & Color

Minulla oli häissä omissa kynsissä geelaus, joka kasvoi ulos reippaasti häämatkan aikana. Päädyinkin irrottamaan geelit loppumatkasta ja sittemmin olen pitänyt omat kynteni lyhyenä. Tällä viikolla postilaatikkoon kolahti sopivasti terveisiä essieltä näiden uutuus hoitolakkojen merkeissä. Kyseessä ovat Treat Love & Color-lakat, joilla saa parannettua kynnen kuntoa ilman, että tarvitsisi luopua sävystä kynsillä. Viimeisimmät päivät kynsiäni onkin koristanut tuo vasemmanpuoleinen persikkainen Tinted Love. Muut sävyt ovat nimeltään Laven-dearly, Sheers to you ja Treat me bright. Kuvista poiketen lakat sisältävät muuten upeaa hohdetta, jota ei valitettavasti saa kuvaan vangittua, kannattaa käydä siis hypistelemässä sävyjä ihan myymälässä!

Treat Love & Color lakkakokoelma lupaa tehdä hyvää kuiville ja hauraille kynsille, jopa viikossa. Tämä on juuri sitä, mitä herkästi liuskottuvat kynteni juuri nyt kaipaavat! Ja muutenkin essien uusi hoitolakkakokoelma on oikein tervetullut ja raikas tuulahdus yleensä melko tylsien kynsienhoitotuotteiden valikoimaan.

Essie Treat love and color

Lakat blogin kautta saatu.

0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM